Sunshine6
Fanka BB :)
Iwon, zaza-wspolczuje nocek :-(
Jak dobrze, ze moja juz przesypia cale a ja jeszcze narzekam, ze budzi mi sie o 7 i juz spac nie chce
Czlowiek szybko zapomina jak to bylo jak sie wstawalo i szybko do dobrego sie przyzwyczaja echhhh 
I Tobie kochana tez wspolczuje niewyspania, pewnie dzis Zosia sie nie wyspala przez Ciebie
Co do trampek to u nas nic dziwnego oni tu caly rok potrafia w nich latac
A moje tez czekaja na cieplejszy dzionek ;-)
Rysica- sto latek dla Jubilatki :-)
kifsi- u nas tez tylko mmmmm,yyyy, buuu, baaaaaaaa, daaaa, ajjjjj, aaaa, ale od czego musza zaczac, jeszcze pozniej bedziesz narzekac, ze za duzo gada ;-)
josie- gratki dla Janka za postepy
zuch chlopak :-)
claudette- a jak Lenka lepiej juz z tym katarkiem?
JA dzis lece w odwiedziny do pracy i obgadac szczegoly powrotu do pracy
Aaaaaa i u nas dzis piekne sloneczko normalnie wiosna- chyba trampki wyciagne
Jak dobrze, ze moja juz przesypia cale a ja jeszcze narzekam, ze budzi mi sie o 7 i juz spac nie chce
Czlowiek szybko zapomina jak to bylo jak sie wstawalo i szybko do dobrego sie przyzwyczaja echhhh 
Dzień dobry!
Ja też miałam kiepską nockę, ale nie przez Zośkę. Sama z siebie jakoś spać nie mogłam...
Też bym się do kina z Wami wybrała, ale dla mnie nieco za daleko ;-)
A propo trampek - dziewczyny widzie wiosna!!! Wczoraj na spacerze widziała dziewoję w trampkach!![]()
I Tobie kochana tez wspolczuje niewyspania, pewnie dzis Zosia sie nie wyspala przez Ciebie
Co do trampek to u nas nic dziwnego oni tu caly rok potrafia w nich latac
A moje tez czekaja na cieplejszy dzionek ;-) Rysica- sto latek dla Jubilatki :-)
kifsi- u nas tez tylko mmmmm,yyyy, buuu, baaaaaaaa, daaaa, ajjjjj, aaaa, ale od czego musza zaczac, jeszcze pozniej bedziesz narzekac, ze za duzo gada ;-)
josie- gratki dla Janka za postepy
zuch chlopak :-) claudette- a jak Lenka lepiej juz z tym katarkiem?
JA dzis lece w odwiedziny do pracy i obgadac szczegoly powrotu do pracy
Aaaaaa i u nas dzis piekne sloneczko normalnie wiosna- chyba trampki wyciagne

a już niedługo Max będzie bardziej samodzielny i rodzicom jego nie będzie już tak łatwo utrudniać wam kontaktów 
, a po co zajmować miejsce, już miesiąc nie chodzimy na basen