reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

To i ja się pochwalę wózeczkiem. Dwa tygodnie temu kupiłam quinny speedi sx (3w1) wózek głęboko-spracerowy +fotelik Maxi Cosi PEBBLE. Do tego wzięłam też komplet dodatków (torbę, osłonę p.deszczową, śpiworek, parasolkę i wkładkę redukcyjną). Wszystko w kolorze fudge.
Kupiłam z tzw. boborezerwacją (rezerwację wzięłam do połowy maja). Zapłaciłam 300 przedpłaty, a reszta przy odbiorze. Mają mi dosłać w ciągu 24h od złożenia zamówienia. Zamówić mam zamiar z "porodówki":-), choć już bym chętnie się nim "pobawiła".
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: SPEEDI SX (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi PEBBLE

reklama
Anerazm - dziękuję:happy2: Fajna sprawą jest ta rezerwacja - wszystko czeka gotowe, a gwarancja będzie leciała od momentu, kiedy zamówię. A w razie jakiegoś nadzwyczajnego zdarzenia (gdyby coś się stało - czego nie biorę pod uwagę) - przepada mi tylko zaliczka.

anila- Twój wózeczek też fajny.Ja pewnie zdecydowałabym się na ten bardziej stonowany, ale to mamuśce ma się podobać. Wybieranie koloru itp. to już najprzyjemniejsze zajęcie;-)

Phelania dzięki za info - bo sie wahałam też czy brać ich fotelik czy maxi cosi ale wtedy trzeba mieć adaptery, które co prawda sprzedają w komplecie ale trzeba je wozić i montować... a tak już nie będę za dużo o tym myśleć :-) choć Ty zapewne masz już ten większy fotelik ale oznacza to że dbają o bezpieczeńswo :happy:

przyszłam tutaj bo sobie uswiadomiłąm ze trzeba zaczac działąc z wyprawka wkoncu nawet torby nie spakowałam
któras z was kupiłą łądna posciel i szukam linku z allegro

anila- ja mam Coletto foteli samochodowy i jestem bardzo zadowlona:)a co najlepsze ma bardzo podobne funkcje i gwiazdki bezpieczenstwa jak Recaro wart 900zł:-)
o własnie ja mam colletto austin ale tam nie było adaptera w komplecie teraz zagladałam na strone colletto i tam jest to jako nowosc czy ty uzywałąs adaptera bo nie iem czy on jest tam potrzebny czy nie ?

Ostatnia edycja:
Witam wózek śliczny anila moge jedynie napisać że siostra moja miała wózek w kolorze pistachio i wózek był śliczny ale muszek tyle się czepiało do niego że koszmar. Co kombinowałyśmy żeby się tak nie kleiły.

reklama
Do góry