reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry moje kochane!
Przepraszam że nie będe się zwracała do każdej z osobna ale chyba nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego bo wczorajszy cały dziń przespałam :szok: obudziłam sie tylko zeby cos zjeśc a potem to juz o 17 jak mój mąz do domku wrócił nawet nie wiem jak to sie stało leżałam patrzalam na tv i mnie pochłoneło ;)
czy to normalne ze przespałam cały dzień dodam ze po przespanej calej nocy???
kochane moje zyczę Wam cudownego dnia
za wszystkie betki,usg i transfery trzymam kciuki wierzę ze wszystko bedzie dobrze!
a wszystkim które juz wiedzą ze są mamusiami życzę spokojnych szcześcliwych 9 miesiecy!

domat jajnikami się nie przejmuj, pamiętaj tylko, żeby nic nie dźwigać i dużo leżeć! Ja zaczynałam od prawie 12 cm. Teraz jeden ma 7, drugi 5 cm więc ładnie maleją. Ale na to niby luteina miała pomagać...

Dziewczyny,

u mnie tez juz wynik!!!

6 dzien i betka 40.8

ciesze sie :)

mam progesteron strasznie duzy bo az 350! i estradiol ponad 6tys... wszystko bardzo mi uroslo. Czekam teraz na telefon od Dr Sz co ona na to. Bardzo sie boje hiperki... boze dziewczyny, co wy o tym myslicie??

aaa no i dziekuje wam bardzo za trzymanie kciukow!!!

reklama
Do góry