reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

martka :-:)-:)-( to skąd ta beta rosnąca? ja tego nie rozumiem... :-( Moze jakiś sprzęt do d.... ? Ściskam Cię mocno Kochana :* Powtórz bete i jak bedzie taka wysoka to idź do gina, który ma dobry sprzęt usg. Ja wciąż trzymam &&&&&&&&

milagros bardzo ładna beta :-) Za przyrościk &&&&&&&&&&&

Ja dziś jak na razie czuję się lepiej :-) Jajniki 5,5 i 6,5. Na usg mniej płynów, ale jeszcze nie jest dobrze. Dziś dostałam już tylko jedną kroplówkę, no i uwolniłam się od wenflonu :-)
Kolejna wizyta w środę i wtedy też mam powtórzyć bete, morfologię i progesteron.

reklama
Martka, :-:)-:)-:)-:)-( tak mi przykro, wierzylam,ze wszystko bedzie dobrze ale skoro beta rosnie, to moze babel jest , tylko sprzet lekarza nie potrafi go znalezc.

Oskaa, super,ze z dnia na dzien jest lepiej.

Tequila, ta sennos , to dobry znak :tak:Ja w ostatnia sobote w ciagu dnia spalma 3godziny co do mnie nie jest podobne ;-)

aga obyś miała rację że to jakies symptomy ciązy nie wiem jak wytrzymam jeszcze te 4 dni do testowania
a i zapomnialabym ci pogratulowac wzrostu bety.. pięknie mamusiu:-D

Witajcie Kochane,

Właśnie dorwałam się internetu...

Aga super!!!:-):-):-) Gratuluje Ci kochana z całego serca!!!
Milagors Tobie też gratuluje :-):-)
Domat a jak Twoje wyniki??? Mam nadzieję, że już torbiele się wchłaniają
Martka tak mi przykro, ale nie rozumiem w takim razie dlaczego beta rośnie...

Bardzo Wam kochane dziękuję, że trzymałyście za mnie kciuki, ale niestety u mnie bete 0,5 IUI się nie udała :no: Na szczęście miałam dzisiaj wizytę u dr i ustaliliśmy dalszy plan działania. Zaczynamy przygotowania do in vitro. Teraz mam brać antykoncepcję a od połowy marca stymulacja - długi protokół

reklama
Darii szkoda,że się nie udało, ale najważniejsze,że już jest plan dalszego działania :-) &&&& kciuki, aby udało się za pierwszym podejściem &&&&&

Do góry