Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jaki szybki odzew. Szkoda tylko, ze żadna z Was nie mieszka obok mnie. Heh ale zawsze mozna sie spotkać np. w parku. Wszędzie da sie dojechać autobusem.
Hej, ja tez jestem mloda mama z Leicester z okolic Beaumont Leys
Mam 6.5 miesiecznego synka.
Od niedawna sledze Wasze forum i chetnie chcialabym dolaczyc
Pozdrawiam :-)
Witam kobietki. Mam pytanie czy może wiecie czy w Leicester przyjmuję jakiś polski ginekolog, bo na gwałt potrzebuję progesteronu, a wiem, że gp nie wypiszę. Proszę o odpowiedź
Niedługo wiosna, to znowu będzie można wyjść na dwór, bo teraz to strach wystawić nos zza drzwi. a wy mamy, pracujecie? czy spędzacie czas tylko z dzieciakami??
agitatka z tego co mi wiadomo to polski ginekolog w Lester nie przyjmuje;( sama kiedyś szukałam... sasetkauk ja pomimo tej pogody codziennie wychodzę z maludą na spacer. Jeśli chodzi o pracę to obecnie siedzie w domu. Chciałabym pracować, ale mój M. Nie dałby rady z maludą raczej.
Musimy rozkręcić to forum
A WY sie dziewczyny spotykacie gdzieś czasem?? Chodzicie na jakieś playgrups??
Hey ja troche nie w temat, chociaz sie zastanawiam nad stalym powrotem do pracy, ale chyba poki co zostane tylko na etapie dwa miesiace w wakacje, ale do rzeczy mam pytanie ma ktoras na zbyciu do sprzedania czy cos spacerowke? Moj wozek ledwo ciagnie, a Lena niedlugo bedzie potrzebowala tylko spacerowki wiec jakby ktos co by wiedzial to z gory dziekuje ;-)