Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wytrwałam do połowy a6W później przyszła @ i konieczuzanko,Ani@k,co do tych ćwiczeń a6w...to faktycznie wycisk,daje,że hej!!!!czuje jak mięśnie brzucha bolą,kurcze daje wycisk to cwiczenie....zobaczyy jak dalej bedzie,mam nadzieje,ze jakos dotrwam,.chociaz do połowy hi hi hi
więcej nie zaczynałam...Kasica życzę Ci tego z całego serducha.. :-) tylko że jak już dojedziesz do połowy to szkoda przerywać - rób wtedy do końcazuzanko,Ani@k,co do tych ćwiczeń a6w...to faktycznie wycisk,daje,że hej!!!!czuje jak mięśnie brzucha bolą,kurcze daje wycisk to cwiczenie....zobaczyy jak dalej bedzie,mam nadzieje,ze jakos dotrwam,.chociaz do połowy hi hi hi

;-)chociaż ja jak mała byłam to śliczna byłam malutki zgrabniutki nosek ,póki jako przedszkolak nie spierd...liłam się ze ślizgawki na twarz i nosa nie złamałam ,ehhh zawsze chłopaczysko się we mnie odzywało i łobuz byłam 

i pytał się swojej mamy(bo z nią pracowałam) jak mam na imię a ta ,żeby mu dokuczyć powiedziała,że Zuza i tak zostało 

zuza dobra ta historia z imieniem
swoja drogą to Twoj eM chyba troche roztargniony,co? skoro zapomniał imienia laski. ktora mu sie podobała...
a byłam ciekawa, czemu masz nick 'zuza' ale stawiałam na to,ze podoba Ci sie imie i dzieciaczkowi tak dasz. 
bardzo!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k obiecała kiedyś, ale wymiękła