• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanko,Ani@k,co do tych ćwiczeń a6w...to faktycznie wycisk,daje,że hej!!!!czuje jak mięśnie brzucha bolą,kurcze daje wycisk to cwiczenie....zobaczyy jak dalej bedzie,mam nadzieje,ze jakos dotrwam,.chociaz do połowy hi hi hi

reklama
cześć

zuzanko,Ani@k,co do tych ćwiczeń a6w...to faktycznie wycisk,daje,że hej!!!!czuje jak mięśnie brzucha bolą,kurcze daje wycisk to cwiczenie....zobaczyy jak dalej bedzie,mam nadzieje,ze jakos dotrwam,.chociaz do połowy hi hi hi
Kasica życzę Ci tego z całego serducha.. :-) tylko że jak już dojedziesz do połowy to szkoda przerywać - rób wtedy do końca :tak:

ja nie pociągnęłam ostatnio nawet do połowy.. wysiadłam wcześniej.. ale mi coś 'strzyknęło' i musiałam przerwać bo mnie strasznie w pachwinie bolało

Szyszka ustaw sobie granicę w 13 dc:tak:
Caterina :****** kurcze.. tulę mocno..

cześć kobitki

szyszunia trzymam mocno kciuki tempka piękna :*******************&&&&

kasica ja teraz ćwiczę z Ewą Chodakowską i godzina na orbitreku ale wczoraj niestety nie zrobiłam bo leżałam cały dzień z głową pod szmatką z zimną wodą :baffled::dry:

wiec dlatego się dzisiaj spięłam ,sprzątam ,pościel zmieniam itd bo po południu chcę z M podjechać do sklepu i po buty dla Młodej ,a się troszku zejdzie więc muszę się ogarnąć ,żeby migrena się nie nasiliła bo później znowu nie poćwiczę ,a tak to łykłam kilka tabsów i funkcjonuję

aaronka śliczna ta Twoja jagódka ,w ogóle jakieś śliczne dziciorki się rodzą :-)

bo ja to wychodzę z założenia że nie wszystkie są ładne ,hehehe ciekawe jakie moje będzie brzydactwo małe pewnie :-D;-)chociaż ja jak mała byłam to śliczna byłam malutki zgrabniutki nosek ,póki jako przedszkolak nie spierd...liłam się ze ślizgawki na twarz i nosa nie złamałam ,ehhh zawsze chłopaczysko się we mnie odzywało i łobuz byłam :cool2::happy2:

kasica a mojemu M podoba się Zuza bo mnie nazywa odkąd mnie poznał a dlatego ,że gówniarz jeden zapomniał jak mam na imię :wściekła/y:i pytał się swojej mamy(bo z nią pracowałam) jak mam na imię a ta ,żeby mu dokuczyć powiedziała,że Zuza i tak zostało :happy2::-D

uciekam dalej popracować;-)

reklama
elooołł
hahaha:-D zuza dobra ta historia z imieniem:-D swoja drogą to Twoj eM chyba troche roztargniony,co? skoro zapomniał imienia laski. ktora mu sie podobała... :-D a byłam ciekawa, czemu masz nick 'zuza' ale stawiałam na to,ze podoba Ci sie imie i dzieciaczkowi tak dasz.
Szyszka no no, wykres baaaaaardzo obiecujący:tak::tak: bardzo!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kasica no to bądz wytrwała!! Ja nigdy sie na zaden p"program" cwiczen na brzuch nie zabrała bo nie cierpie robic brzuszków (jak wiekszosc ludzi chyba;-)).. wiec tym bardziej kibicuje, badz twarda i pokazesz nam kiedys wypracowany "kaloryfer" :-D Ani@k obiecała kiedyś, ale wymiękła:-p

a co do cwiczenia w trakcie @ : ja mialam zawsze powera 1-2 dni przed @, potem dzien zwijania sie z bolu, a potem znow power 1-2 dni. Moglam wtedy znacznie wiecej z siebie dac na treningach. Ale kurka niestety nigdy jakos @ nie przytrafila mi sie na zawodach:wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry