reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
aaronka ale faaajna Jagódka!!:-)
Gatto potwierdzam, skarpetki rozwiaza problem 2 nóg w jednej nogawce;-):-)
ja dzisiaj wyskoczylam na male zakupy, bo pokurczyly nam sie bodziaki ;-):-)

Szyszka Ty uważaj, bo taki zboczek uzywany w nadmiarze to w boczkach sie odkłada;-):-)
Ja bylabym chetna, wydłubie sobie zboka i reszte zjem;-)

witam wieczornie

Gatto witaj spowrotem :tak:
Aaronka Ty chyba już Jagódce warkocze robisz, co??? Ślicznotka malutka.. taki pierożek z Jagódką mniam;-)
Zuza jak samopoczucie??? ból uciekł???
Kok.o a martwiłas się że Ewcia 'fałdek' nie ma.. a tu bodziaki pokurczone.. :-) czyli wszyskto w normie :tak:
Alex__ to my się nie doczekamy żadnego zdjęcia jak planujesz całą kartę pamięci zapełnić.. weź je zgrywaj systematycznie!!! :tak:;-)
Szyszka a ja też dziś zrobiłam sałatkę ze zboczkiem :-p wzięłam ze sklepu ostatnie 30 dag boczku :szok:

Caterina wysłałaś już barszcz????
Muma podziwiam Cię za ogarnięcie tego wszystkiego!!!!!!!!!! :tak:
Aleksis czyli już niedługo będziemy mocno kciuki zaciskać:tak: proponuję pomalutku 'rozstawać' się z winkiem.. bo później ciężko.. oj ciężko ;-)
Katiuszka jak Juluś??? a powiedz eM Twój ma teraz wolne z racji narodzin potomka??? zawsze to dwie ręce więcej do pomocy..
Kasica jeszcze do Ciebie miałam coś napisać.. ale zapomniałam.. :zawstydzona/y:

Hejka,
Milego dnia Dziewczyny, tym bardziej ze to piatek !:-):-)
My dzis sprzatamy i takie tam (jak to w piatek..) a jutro jedziemy do Ikei na obiadwk i polazic sobie:-) Ostatniio Olkowi sie podobalo w centrum handlowym bardzo ;-)

Buziaki:-*

hej!!!!!!!!!!!oj bardzo dobrze,że dzis pistek!!!hurrrraaaa!!!!!!!!!!i 2 dni wolnego.Ja dzis łazienkę chce wysprzatac,zeby jutro juz tego nie robic...a jutro resztę....Kurcze dzis juz brzuch czuje dość mocno...///:-(wczoraj krzyz dawał znac o sobie:-(.aaronka ,słoda ta twoja Jagódka!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:,no i na dodatek to imię!!!:tak:które bardzo podoba mi się!!!:-)

Szyszka Ty uważaj, bo taki zboczek uzywany w nadmiarze to w boczkach sie odkłada;-):-)
Ja bylabym chetna, wydłubie sobie zboka i reszte zjem;-)

kok.o kiedy ja kocham boczek :-D
to zapraszam, zostało jeszcze na dziś;-)
aaronka ja o Twojej Jagódce opowiadam w pracy:-) i skąd to imię...

Zuzu jak dziś główka?

U mnie dziś 37.00:shocked2:
Mam straszna ochotę na obiad w macu:cool2:
chyba idę trochę popracować :-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny,zona mojego dalszego kuzyna urodziła około mc.temu synka,i wiecie jak dałą na imie.....????!!!!!ZIEMOWIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem jak wam,ale mi zupełnie sie nie podoba:sorry2:!!!!!!!!!!!!dziwne jak dla mnie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!Pierwsza córke maja Zuzannę(też nie mój gust...ale lepsze to niż)!!DOBROSŁAWA chcieli jej dac!!!!nie wiem jak wam,ale takie imiona mi się nie podobają!!Aaronka Ty dałaś ślicznie na imie:tak:Jadoda od długiego juz czasu podoba mi się!!ale mam jeszcze kilka takich "swoich perełek"jeśli chodzi o imiona:tak:.Szyszunia,taka tempka ładna,to moze testa bys zrobiła,co???!!czy jeszcze nie teraz???

reklama
dziewczyny,zona mojego dalszego kuzyna urodziła około mc.temu synka,i wiecie jak dałą na imie.....????!!!!!ZIEMOWIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem jak wam,ale mi zupełnie sie nie podoba:sorry2:!!!!!!!!!!!!dziwne jak dla mnie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!Pierwsza córke maja Zuzannę(też nie mój gust...ale lepsze to niż)!!DOBROSŁAWA chcieli jej dac!!!!nie wiem jak wam,ale takie imiona mi się nie podobają!!Aaronka Ty dałaś ślicznie na imie:tak:Jadoda od długiego juz czasu podoba mi się!!ale mam jeszcze kilka takich "swoich perełek"jeśli chodzi o imiona:tak:.Szyszunia,taka tempka ładna,to moze testa bys zrobiła,co???!!czy jeszcze nie teraz???

Kasia co do testowania to w 35dc zrobię chyba to, o ile mnie @ nie ubiegnie, a dziś jest 29dc:dry:
Ja tez mam dwie perełki po jednej dla chłopczyka i dziewczynki i co lepsze mamy zgodność z eMem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry