Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
wzięłam ze sklepu ostatnie 30 dag boczku

proponuję pomalutku 'rozstawać' się z winkiem.. bo później ciężko.. oj ciężko ;-) 
,no i na dodatek to imię!!!
które bardzo podoba mi się!!!:-)Szyszka Ty uważaj, bo taki zboczek uzywany w nadmiarze to w boczkach sie odkłada;-):-)
Ja bylabym chetna, wydłubie sobie zboka i reszte zjem;-)

!!!!!!!!!!!!dziwne jak dla mnie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!Pierwsza córke maja Zuzannę(też nie mój gust...ale lepsze to niż)!!DOBROSŁAWA chcieli jej dac!!!!nie wiem jak wam,ale takie imiona mi się nie podobają!!Aaronka Ty dałaś ślicznie na imie
Jadoda od długiego juz czasu podoba mi się!!ale mam jeszcze kilka takich "swoich perełek"jeśli chodzi o imiona
.Szyszunia,taka tempka ładna,to moze testa bys zrobiła,co???!!czy jeszcze nie teraz???dziewczyny,zona mojego dalszego kuzyna urodziła około mc.temu synka,i wiecie jak dałą na imie.....????!!!!!ZIEMOWIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem jak wam,ale mi zupełnie sie nie podoba!!!!!!!!!!!!dziwne jak dla mnie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!Pierwsza córke maja Zuzannę(też nie mój gust...ale lepsze to niż)!!DOBROSŁAWA chcieli jej dac!!!!nie wiem jak wam,ale takie imiona mi się nie podobają!!Aaronka Ty dałaś ślicznie na imie
Jadoda od długiego juz czasu podoba mi się!!ale mam jeszcze kilka takich "swoich perełek"jeśli chodzi o imiona
.Szyszunia,taka tempka ładna,to moze testa bys zrobiła,co???!!czy jeszcze nie teraz???