reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babole!

melduje sie po nieobecnosci dluzszej!

Ale pewnie tez nie na dlugo bo teraz kazda sekunda jest cenna:-)

U nas w porzadku, choc dziecko moje urodzilo sie o dlugosci 51 cm i wszysko jest na nia za duzo. Portki jej spadaja co chwile a w spiochach przekada nogi i ma 2 w jednej nogawce:-D

Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!! buziaki :*:*:*

Hej :-)

Szyszunia - no właśnie dziadek nigdzie nie pracuje już od kilkudziesięciu lat a babcia wymyśla coraz to lepsze historie...;-)

kok.o dlatego siedzę wieczorami bo jakoś nie mogę zasnąć po tym wszystkim,

Ani@k
eM też nie dał rady zrobić tego zdjęcia ? ;-)***

Gatto witajcie z powrotem :tak:

My dziś w chałupie bo śnieg tak wali , że nie da się wyjść nawet. Na obiad pierogi z jagodami (oczywiście gotowce) i ogólnie nic mi się nie chce.
Chcę już wiosnę !!!

&&&&&&&&&&& za staraczki i buziaki :happy2:

cześc Dziewczynki,
witam się umęczona po wypadzie na sanki - opanowane do perfekcji, jedną ręką pcham wózek, drugą ciągnę sanki:-D wzbudzam tym samym uśmiechy przechodniów, dziś nawet sama zjechałam na tym sankach. która to pisała, że bałwana lubi lepić? melduję, że ulepiony wielkości 1,5 Cuda:-D

Muma - aligoo.pl/sale.html?category[]=3&subcategory[]=1&sort=0 super ceny na zimowe superfity czy primigi dla dzieciaków, nie potrzebuje Jula?

Kok.o - kompletnie olej te całe siatki, my też poniżej, gdzieś w między 10 a 25, a ze wzrostem na 95, wazne, że dziecko przybiera na wadze, tym bardziej, że karmione piersią są zgrabniejsze;-)

Ania - no to co z tym zdjeciem? nie daj się prosić:tak:

Aaronka - nie zazdroszczę przeżyć z krztuszeniem, wrzuć nam no tu zdjęcie Jagódki, i ucałuj od e-ciotki

Gatto - jak tam kondycja? jak Cristina? grzeczna? tatuś zakochany?

i dalej nie wiem co chcialam:baffled:

u nas dziś koklety odwróconą metodą, marchewka z groszkiem i ziemniaczki z masełkiem

wiecie, że ten aparat to był najlepszy prezent, jaki ostatnio dostałam - klepię te zdjęcia i klepię i czasu nie mam ich zrzucić

no i wychodzimy na prostą co do skręcania główki malutkiej, ćwiczenia dają efekt, więc już nie szukam na siłę rehabilitanta na już, poczekam do maja i pojdę do poradni tylko na kontrol

matko, właśnie spojrzałam na suwak - za miesiąc Cud będzie trzylatkiem:szok:

hej

alex_ no widzisz jak ten czas leci a nie dawno taki mały był ;-)a tu już 3 latka

co to za kotlety odwróconą metodą?

a ja obiadek podgrzewam i zaraz zjem i dalej pod koc z książką tym razem trochę ból zelżał więc skorzystam :happy:

Zuza - panierkę robisz tak, że najpierw w bułce tartej, później w jajku i zaraz na rozgrzany tłuszcz, wtedy kotlety są bardziej soczyste

co czytasz teraz? ja skończyłam wiśniewskiego i zabieram się za "sklepik z niespodzianką", chociaż tyle mam tych książek w kolejce, że może wezmę inną:tak:

a jeżeli chodzi o pozostałości.. moja koleżanka która rodziła naturalnie 3 lata temu - zaraz po porodzie miała łyżeczkowanie macicy, mówiła tedy że nie wie co bardziej boli..

Ania damy radę, cokolwiek by nie robili:)
Ja silna kobitka jestem, wkońcu 12 godzin rodziłam:)

W ogóle się zastanawiam czy dobrowolnie sie nie poddam łyzeczkowaniu, bo jak się osłucham, w jaki sposób te leki wpływają na dziecko, to wole sama pocierpieć niż skazywać Jagodę na łykanie jakiś świństw.

reklama
Ale pewnie tez nie na dlugo bo teraz kazda sekunda jest cenna:-)

U nas w porzadku, choc dziecko moje urodzilo sie o dlugosci 51 cm i wszysko jest na nia za duzo. Portki jej spadaja co chwile a w spiochach przekada nogi i ma 2 w jednej nogawce:-D

Gatto,
Jagoda miała 52 cm.
Jest sposób na takie kruszynki....skarpetki.
My sie z nimi nie rozstajemy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry