reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej,
ale smaka narobilyscie, kurcze. Wcielam wlasnie sledzie w oleju i rolmpse;-)

Caterina-szprycuje sie Menopurem, potem dostane Pregnyla i potem juz zabieg IUI.No i czekac. Mam nadzieje, ze cos z tego bedzie tym razem, zalezy od moich pecherzykow no i nasienia eM.
Dziekuje za kciuki, przydadza sie na 100%

Wlasnie, gdzie ta fotka Ani@k??He sie pytam?:-D

E tam, co ma wisiec nie utonie.

Dzis znowu leniu****e sobie i dobrze mi z tym. Zaliczylam 2 filmy, jeden wloski a drugi hiszpanski(troche dla malolatow, ale role meska zagralo wysportowane ciasteczko, wiec milo bylo podziwiac walory meskie)

Jak tam?Co tam?

reklama
Spokojnej nocy wszystkim :-) tym samym ratuje przed spadkiem na druga strone ;-)

Do mnie babcia wlasnie dzwonila ze dziadek (88 lat) stracil dzis prace..i maja problem teraz... Jeszcze tydzien i mamy spotkanie z nowym lekarzem, uff..

CZEŚĆ!!!!!!!!!!!!!zuzanko,ty urodziny masz 29 maja???????????napewno nie zapomne o nich...bo my 29 maja slub kościelny bralismy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: BARDZO,BARDZO,BARDZO nam zależało,żeby był on w maju!!!:-)to taki sliczny miesiąć według mnie,ze hej!!!!!!!!!!ty bedziesz miała urodziny,a my trzecia rocznicę ślubu:tak:Kurcze,a mnie juz brzuch boli mocniej niż wczoraj:-(,krzyz tez daje znac o sobie,syski tez wrażliwe są...wszystkie oznaki @...:-(:-(:-(:-(:-(:-(Dziewczyny,wczoraj z pracy wróciłam i miła niespodzianka na mnie czekała...mój Adam zrobił przemeblowanie w pokoju!!!!!!!!!!:tak:wczesniej o tym rozmawialismy,ale jakos nie było czasu,chęci itd,a wczoraj jak poszłam do pracy sam wszystko zrobił!!!!!!!!!super teraz jest!!:tak:

no no ale się mężulek postarał:-) ja tez uwielbiam maj, piękny wiosenny miesiąc i do tego uro i imienny:-D
kasica jak się czuje Adam?
Przyznać się która robiła sałatkę zboczkiem:-D:-D:-D ?
Aaaa co do filmu "Nieulotne" to taki se:baffled:... fajne zdjęcia, fajna muza, ale zakończenie nie w tym momencie co by się widz spodziewał nie lubię tego typu końców :crazy:
Ja dziś w szoku jaką mam temp. 36.92 pierwszy raz taka
shocked.gif

Muma gdzie dziadzio pracował, aa i piękny wiek.
Ani@k chyba kreci te loki do tej pory:-D:-D:-D

Szyszunia,dziekuję,ze pytasz....Adam ok.się czuje juz ,głowa go nie boli,tylko oststnio miała za wysokie ciśnienie:confused:.Od kilku dni sobie mierzy 2 razy dziennie i (ODPUKAĆ!!!)jest w normie:tak:...a mi własnie tempka spada:-(:-(:-(....ehhhhhhhhhhh......

Dziewczyny..........jaki miałam sen dziś!!!!!!!!!:-)..............śniło mi sie,że z moim mężem sie namietnie kochaliśmy:tak:......ale główna rolę w tym snie grał.....................mój glut!!!!!!!!!!!!!!!!!serio,serio!!!!!!!!!!!!!był mega wypasiony;-) i ogólnie by bardzo,bardzo,bardzo wzorcowy hi hi hi

hej dziewczyny

ja dzisiaj z bólem głowy się witam ,ale jak i jeszcze nie mogę nic w domu przeciwbólowego znaleźć jak na złość :angry:

kasica to może sen z glutem na II się śni :tak:;-)
szyszunia mówisz,że film nie za bardzo ?

reklama
szyszunia mówisz,że film nie za bardzo ?
:no::no::no: i jeszcze raz :no:, no jakoś nas nie zadowolił:crazy:, spodziewałam się ze będzie nieco inny, ale oczywiście Ty możesz mieć inne zdanie;-) dodam ze bardzo chciałam iść na ten film, ale mnie rozczarował:wściekła/y:

Zuzu daleko masz aptekę? Ja to nienawidzę jak boli mnie głowa, i jak to będzie w ciąży, jak z nią wtedy walczyć :baffled:
Oby szybko przeszło natręctwo jedno!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry