reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzięki szyszunia ,wzięłam aspirynę nie wiem czy przejdzie ,ale aptekę mam kawałek więc musiałabym się zmusić ,żeby wsiąść do auta :baffled: jak nie przejdzie po aspirynie to może zejdę do dziadka i u niego jakiś apap znajdę :blink:

a ja nie wiem jak sobie będę radzić w ciąży z bólem głowy :szok:,leżeć chyba tylko będziemy ;-)

reklama
czesc babeczki:-)
sie witam po kawce, jedna nogą bujając fotelik samoch,w ktorym dziecia probuje uśpić;-)
szycha no to w takim razie mam nastepy film do obejrzenia na kompie. A zreszta na wyjscie do kina z eMem szans nie ma na razie, wiec wszystko co teraz grają bede na kompie ogladała.
A wykres masz fajny:tak: chyba skok jednak był..8 dni temu;-)...mam nadzieje,ze eM zgwałcony był wielokrotnie;-):-)

Ktoras była moze na "Hobbicie"? Sa jakies fanki (albo chociaz nie przeciwniczki;-)) filmow fantasy? Ja widzialam, ale w kinie chyba o niebo lepsze wrazenie, efekty.
zuza bidulu, znów migreny Cie dopadły?:-( No w ciązy to bedzie klopot, chyba faktycznie lezenie z kompresem jakim na czole bedzie wchodziło w gre:blink:
Muma hyhy a co Ty tak w nocy na necie robisz?? nie lepiej sie wyspac, coby w dzien sioly na zabawianie Księcia miec?;-):-)

a! chyba "szklana pułapka 4" bedzie w kinach, nie?;-):-D taki "swiąteczny" repertuar;-)

Ostatnia edycja:
cześć

ale mam paskudny humor!!!!!!!!! :crazy:
wczorajszy cały wieczór starałam się znaleźć jakieś info w necie na temat tego ile to zus będzie mi płacił.. nawet sobie coś tam wyliczyłam.. a że artykuły, fora były najwcześniej z początku 2012 roku - dziś zadzwoniłam do zusu i pani mi powiedziała ile to bedę dostawać kasiory :szok::-( jutro się potwierdzi bo pewnie już wpłynie na konto.. ale mnie zrobili:wściekła/y: i sobie już wczoraj pomyślałam że przestanę się chyba udzielać.. bo sobie nawet załatwiłam z informatykami i odbieram w domu pocztę pracowniczą.. ehhhh.. basta!

Zuza, Szyszka ja nie miewałam bóli głowy a teraz co drugi dzień coś tam 'szumi' i boli.. mnie cola pomaga, mała puszka :tak: moze u was będzie tak ze w ciąży głowa was boleć nie będzie :tak:
Kok.o a to nie 'szklana p.' 5???? z Siostrą chciałyśmy iść ale jakoś dziwnie temat ucichł.. ja bardzo lubię Bruce'a :tak: a na Hobbicie była moja Siostrzenica.. mówi ze 'faajny'..
a jeszcze miałam zapytać.. na laptopie będziesz oglądać oryginały rzecz jasna, co???? :-)

kok.o u nas tez była mysl,zeby iść na HOBBITA,ale ja takich filmów po prostu NIECIERPIĘ!!!!!!!!!!!!filmy typu WŁADCA PIERŚCIENI,teraz Hobbit to kompletnie nie moja bajka:no:

a moze i "5" .. pogubilam sie ;-) tez lubie Bruce'a:tak::-)
a no i oczywiscie, ze bede oryginały oglądac, zadnych chińskich podróbek nie uznaje;-):-)
to mowisz, zr Krezusem zostaniesz ?;-)

kasica no bywa...ja tam lubie fantasy:tak:

Ostatnia edycja:
ja najbardziej lubie komedie.. ale jak oglądałam władcę pierścieni (chyba tylko 1 część) to mi się podobało.. taki dreszczyk emocji.. mąż mojej koleżanki czytał to chyba ze sto razy

Kok.o chyba bankrutem :wściekła/y:

i najgorsze jest to że mówili mi że będą wyliczać średnią z ostatnich 12 m-cy.. a tu doopa!

Ostatnia edycja:
Ani@k,a to nie jest tak,ze zus płaci co 100 % pensji miesiecznej??????????bo wiem,ze u nas tak jest...dziewczyny siedzą w czasie ciązy na L4,a płatne maja 100%!!!!!!!!!:tak:

dokładnie Kasica zus płaci 100%.. z tym że ja miałam zmianę z całego na pół etatu.. i mi płacą 100% z poł etatu.. cała kasa jaką zarobiłam w ubiegłym roku poszła się rypać (za przeproszeniem)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry