reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

Aaronka I usg mam 26 lutego (od Magika) drugie za trzy dni (1 marca) to już bedzie mi robił mój gin..

a jeżeli chodzi o pozostałości.. moja koleżanka która rodziła naturalnie 3 lata temu - zaraz po porodzie miała łyżeczkowanie macicy, mówiła tedy że nie wie co bardziej boli..
Musisz na siebie uważać.. a nie masz czasami tak jak moja Mama??? Ona nie wiem jak byłaby chora - nigdy nie ma gorączki, choć musi przyjmować antybiotyki bo 'gołym' okiem widać że jest chora :sorry:

co do dzemu.. hehe.. jak byłam w styczniu 3 dni w szpitalu (robili mi badania profilaktyczne) przeczytałam że Ty dostałaś dżem jagodowy.. ja w ten sam wieczór dostałam truskawkowy :-) no ale z truskawkowego trudno dobrać imię ;-)

buziaki dla Jagódki :********

reklama
ellooo:-)
aaronka no to sie uwinelas z tymi partymi!:tak::-) kurcze, z opisu to byłas w jakims wypaśnym szpitalu;-)deser??? i dla męża tez??? i polozna obiad odgrzewajaca???:szok:jeszcze powiedz,ze lazienke w pokoju miałas na poporodowym...;-):-D
a mozemy poprosic o fotke Jagódki? :-) ciekawa jestem jak wygląda kruszynka:-)

A ja moje dziecie tez pochwale dzis, bo w nocy spala od godz.20 do 4:15 ... normalnie az sprawdzalam co jakis czas,czy oddycha:sorry:

Ani@k termin wyznaczony na 100%???? no co Ty, zartujesz??:-D i zdjecie Fasolki tez poprosimy:-) I brzucha na kółko tez!!:tak::tak:

a co do cwiczen... najpierw gina musze zaliczyc i potem,jak wsio bedzie w porzadku, to zabieram sie za brzuszki. wroce na spinning tez:tak:

Ostatnia edycja:
Kok.o no nie na 100%.. :zawstydzona/y: lekarz mówił ze moze się przesunąć.. a moja Siostra to nawet mi mówiła aby w Jej urodziny urodzić (26.08) :sorry: Fasolka będzie sfotografowana 26.02 a brzuch.. yyyyyyy :zawstydzona/y: potem będziecie mówić ze za duży.. :laugh2:;-)

na spining wracasz??? a mają siodełka dla świeżo upieczonych Mam??? ;-):-)

kok.o ja pełna podziwu jestem dla Ciebie z tym spinningiem ja słabą kondycję mam takie rzeczy :confused2:a maleńka faktycznie długo pospała ale Ty chyba nie za bardzo jak tak co 5 min zaglądałaś do niej ;-)
Ani@k fasol to i tak się nie będzie Was pytał kiedy wyjść ,sam sobie datę urodzenia wybierze ;-) albo przed planowanym porodem albo po terminie ;-)aby zdrowo i spokojnie :****

ja skończyłam ćwiczenia ,

cisza po południu wszystkie chyba obiady dla emów szykują :-)

hihi zuza ja kondycji tez nie mam;-) przez rok nic nie robiłam, no moze troche na kijki chodziłam ale to niewiele:zawstydzona/y: Pewnie spadne z roweru w połowie i mnie reanimują;-):-)
A ja nawet troche sie wyspałam,za to eM tez sie budził i nasłuchiwał, bo tez sie zdziwił,ze tak cicho długo jest i skrzeków nie słychać z łóżeczka:-)
Ani@k zapytam:-D musza byc taie szerokie te siodełka, coby doopsko sie zmieściło i nie zwisało za bardzo po bokach:-D A zdjecie brzucha kazda dawala , za TWOJĄ głównie namową!! wiec moja droga sie nie wykrecaj, tylko fotuj i wstawiaj:tak: bedziemy kibicowac zeby rósł szybko. I moze rekord pobijesz, co? nie chciałabys?:-D

Hej Dziewczynki,

jeZdem sama i ululalam sie Prosecco
eMka nie ma wiec jakos se trza radzic;-)
Ogladam Londynczykow II na Ipli i jest fajnie, ale towarzystwo by sie przydalo.jakos samej dziwnie, moze lusterko by sie przydalo, to nie bede sama.

buziaki

Aleksis - mam nadzieje, ze masz mily wieczor, wiem, ze sie jeszcze nie ululalas calkiem:-);-)
Trzymam mocno kciuki za powodzenie kolejnej IUI,

Ani@k - dawaj brzuchola, bedziemy sobie zgadywac jaka płec ;-)
Buziaki:-)

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki:-) Przywituję się z roboty:tak:

Oj dziewczyny zazdroszczę wam tego zapału do ćwiczeń:tak:
Ja to z tych co się pocic nie lubią:sorry:
Ale wczoraj wlazłam na wagę i :szok:
Ło matulu chyba tez się za siebię zabrać muszę :confused2:

Ani@k ale żeśmy się zgrały ty masz Usg 26 a ja mam HSG:-p

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z pod śniegu :cool:

hej!!!!!!!!!!witam się z kawcią:P)to kciukasy za wizyte Ani@k,trzymam mocno i za hsg cateriny,i oczywiście za szczęsliwą inseminację Aleksis!!!!!!!!!!!!1:tak::tak::tak:.Kurcze u nas od wczoraj sypie snieg!!masakra ,jakas i sypie do tej pory,do pracy strach jezdzic,drogi nie odśnieżone kompletnie,tylko te główne ale i to tez nie za bardzo...ehhhhhuroki zimy:sorry2:.A mnie cos brzuch pobolewa od rana...////:-(

reklama
hej...
kasica może się na sanki umówimy i na lepienie bałwana :-D:-D:-D
boszeeeeeee ja tez mam taki słomiany zapał ze hej... w lecie jeszcze aktywnie rower i czasem bieganie, a zima to słodkie lenistwo:szok: a jeszcze mam nałóg z którego nie mogę się wyleczyć: pepsi/coca-cola:angry: , śmieje się ze w moich żyła juz pepsi płynie...
ogromne kciuki za plany dziewczynek, oby wszystko było po waszej myśli...

Dziś lecę z eMem do kina na "Nieulotne", ktoś juz to widział?
Teraz siedzę w pracy, juz coś tam zrobiłam, eM poszedł mi zrobić śniadanko, wiec hajlajf :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry