reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasia noooooo to dobre wieści:tak: Nie ma to jak dr. wytłumaczy.
Twój Adam jest sumienny w braniu lekarstw? Nie trzeba go pilnować?

Piękna Gatinka:-) Gatoo kiedy wychodzisz do domku? Pokazałam zdjęcie Gatinki eMowi to powiedział ze to mała słodycz jest i ze fajnie rączki ma ułożone:-D nie widział tego wcześniej, hehe
Zuzu jak poranek, juz po kawce i ćwiczeniach :-)?
Katiuszka fajne ze się odezwałaś, dobry pomysł z ta wagą, będziesz mieć Juleczka pod kontrola:tak:
Aleksis uwierz nam działamy ile mamy sił i mocy :-D:-D:-D Przynajmniej ja :-D:-D:-D
Ani@k jak samopoczucie dziś?

No nic na razie wracam do pracy, spokojnego dnia.

reklama
Witam,
ja wlasnie mam wolne, ogladam Pytanie na Sniadanie, pije kawe.Luz blues po prostu;-)
Potem jade do sklepu, jutro musze isc na badanie krwi do gina.

Kasica
-nie martw sie. Lekarz na pewno Wam pomoze, wie co robie, a wszystko potrzebuje swojego czasu. Uda sie!!!! Musi!!!!
Korzystajcie z zycia i nie martwcie sie bo juz niedlugo beda II kreski:tak:

Muma-gdzie jestes? Wszystko u Was w porzadku?
Ani@k -a jak Twoj brzuszek?rosnie pomalutku?

Gatto-jak Wy sobie radzicie? Napisz jaki jest status,prosze.

Zuzanki nie ma, az dziw mnie bierze;-)

Na razie

Helloł dziewczynki:-) zapraszam do rannego sączenia kawy:tak:
W pracy sobie oczywiście siedzę:confused2:
Zaczynam znowu maratonik pracowniczy i tak do soboty:wściekła/y:
Aleksis a czym ty się szprycujesz ?

Kasica wszystko będzie dobrze ino się obejżysz i adam będzie zdrowy a na teście dwie II zobaczysz &&&&&&&&&&&

Muma koniec z tymi feriami :-p

Ani@k a jak tam u ciebie ciężarówko :-p

Gatto Cristina prześliczna :tak:

Pozdrowienia z białego wschodu :baffled:

cześć dziewczyny

Aleksis trzymam kciuki za udane IUI teraz zobaczysz ,że piękna ciąża będzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
szyszunia ja dopiero kawkę spijam na 12 jadę na brzuch :tak:

katiuszka cieszę się,że już powoli wracacie do rytmu dnia ,jeszcze chwila i będziecie działać jak w zegarku z Julkiem:tak:co do wyprawki to dokupiłam przewijak ,prześcieradełka i kocyk do wózka ,na razie muszę przystopować bo nie mam już kasy :confused2:

kasica wyleczycie bakterię i doczekasz się II

caterina spadek nie zawsze oznacza @ więc póki co trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no już czas aby ,któraś z Was pociągnęła łańcuszek II :tak:

ja dzisiaj w planach prasowanie mam :baffled::rofl2:

no i u Nas piękny śnieżek prószy :tak:

Witajcie Dziewczynki !!!

U mnie to nie ferie ale awarię internetu mieliśmy, no masakra, od piątku aż do teraz :wściekła/y:
A że korzystałam z netu w telefonie to mi transfer się zwolnił i musiałam się w ogóle odpiąć od łącza;-)

Gatto - GRATULACJE !!!! Cristina śliczna :tak::tak::tak: Życzę Wam aby była też zdrowa i grzeczniutka:happy:

Fajnie czytać o Mamuśkach, że już sobie radzą dobrze albo coraz lepiej;-) Wszystko się normuje po 4-6 tygodniach i nadchodzi radocha. Każde dziecko jest inne i inne ma potrzeby więc nie ma się co dołować, że komuś się udaje od razu, poza tym myślę , że częściej mniej problemów jest z małymi kobitkami :-p
U nas teraz jest super, Olek 'gada' jak nakręcony , dalej nie śpi w dzień (tyle co na spacerze), ładnie śpi w nocy ale ogólnie jest grzeczny już bardzo :tak:
Jula ma jeszcze tydzień ferii więc robimy różne rzeczy razem w domu i jest super:tak:

Trzymam kciuki za Staraczki kochane, za badanie Ani (to już ????:szok:) ,IUI Aleksis, i wszystko to czego pragniecie:-)
Będę zaglądać na forum a na dobre to będę po 26tym, bo jeszcze 25go mamy badania z Olkiem (ostateczne zamknięcie tokso - serii badań) a 26go mam gości (dziewczyny z pracy).

Dzisiaj u nas sypie śnieg i to poziomo więc chyba ze spaceru nici:baffled:

Miłego dnia !!!:-)

zuzanko,dostałam zajeb...ćwiczenia na mięsnie brzucha!!dzis juz jestem po pierwszych takich cwiczeniach:-).Brata Adama dziewczyna mi je poleciła i to bardzo szczerze,efekty widziała juz po około 2 tygodniach,a cwiczy sie przez 42 dni!

reklama
Dziewczeta no wlasnie prosilam Emke coby wstawila zdjecie na jakis "moj"watek a reszta z Was jest przeciez sprytna i znajdzie(no nie Ani@k?)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w sumie zawsze byłam dobrym 'tropicielem' ;-) :****

Ani@k,na kiedy masz termin?????????moja siostra na 15 września:biggrin2:
według om na 5 września, ale lekarz powiedział że termin może się przesunąć..

a właśnie, Mamusie - na którym usg będzie już taki termin prawie 100%????

Ani@k -a jak Twoj brzuszek?rosnie pomalutku?
oj Aleksis.. rośnie.. i to nie powolutku :sorry2: zresztą ja przed ciążą miałam też 'ładny' brzuszek ;-)

na spodniach najlepiej zauważyłam.. miałam takie troszkę luźnawe, na takie dni 'po przejedzeniu', ubierałam je i było ok.. w tamtą chyba niedzielę chciałam je założyć.. no i założyłam ale się nie dopięłam :zawstydzona/y::sorry2::biggrin2:

z dolegliwości ciążowych.. nie wiem też czy nie z tego że zaczęłam łykać magnez (3x2) - od kilku dni jakby nasiliły się mdłości.. bywa ze boli mnie głowa, nie tragicznie.. do wytrzymania, cola ratuje ;-) no i drażliwa się zrobiłam.. dużo rzeczy mnie wkurza, ale staram się zachowywać spokój :tak:

aaa Caterina Twój wykres rzeczywiście jest jakiś taki 'dziwny', taki inny niż miałaś poprzednio.. i abyś pociągnęła łańcuszek II kresek na zachętę przesyłam specjalne, cieplutkie niczym świeże bułeczki fluidki niech Cię oczarują i zadziałają ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasica kiedyś napisałaś że ta Twoja pani dr przez telefon powiedziała Ci ze tylko i wyłącznie in vitro wchodzi w grę - a widzisz androlog powiedział że przy ewentualnym in vitro czy inseminacji też mogło by nie wyjść.. zaufaj doktorowi - niech wyleczy Adama i wtedy do dzieła!!! a ze jesteście już na końcu leczenia - to teraz już z górki :tak:
Zuza a co Ci będą z brzuszkiem robić????
PięknaSz nie ma to jak się skupić na pracy będąc na bb :-D w każdym razie - miłej pracy ;-)
Muma 26 ?????? - długie jakieś te ferie u Was są :baffled: :eek: ;-) :biggrin2:
Katiuszka ja wiem że tak z boku jako obserwator teraz napiszę.. ale każda z naszych forumowych Mamuś początki miała 'takie se' a później to wszystko się pięknie ułożyło :tak:

u nas sypało w nocy i nad ranem - ale już prawie tego śniegu nie ma, przy plusowych temperaturach nie ma siły aby się utrzymał..
i znowu lepienie bałwana nie wypali.. ehhhhh

P.S. Kasica a to nie czasem a6w????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry