reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ahoj kobitki:-) Już trzecie podejście w pracy robię żeby tu napisać:wściekła/y:
W robocie dzisiaj siedzę do 19 :zawstydzona/y: koniec laby.
Z samego rana szwy mnie gin ściągną :zawstydzona/y:

Zuza u mnie totalna dezorientacja jeżeli chodzi o temp. Już całkiem zgłupiałam ale pożyjemy zobaczymy.Syski mnie tylko troszku bolą:confused:

Pozdrawiam z szarego wschodu:nerd:

P.S : dziewczyny piszta cosik :tak:

hej Dziewczynki

no fakt.. jakoś mniej piszę ostatnio.. ale chyba zacznę więcej.. Muma kiedyś mówiła, że na początku pisała 'bloga', monologi.. i tak ja właśnie zacznę :tak:

Alex__ zrobiłam zakupy:rofl2::rolleyes::biggrin2: - ja pikole.. kupiłam sobie kiedyś na rynku u nas spodnie ciążowe - i za kilka łaszków z c&a zapłaciłam mniej więcej tyle samo - tylko teraz za tą cenę mam kilka rzeczy!!!!!!!!!! ale jestem zadowolona, jeszcze raz buziaki wielkie :*********** dzięki :********
Zuza a jakiej dodatkowej pracy szukasz??? gdybym bliżej mieszkała chętnie bym się razem z Tobą czymś zajęła.. :zawstydzona/y:
Aaronka czyli tworzycie zgrany duet z Jagódką, super!!! a jak mocno odczuwasz skutki porodu??? coś poważnego czy taka krótkotrwała niedyspozycja????

a mnie wczoraj i dziś troszkę brzuszek boli :zawstydzona/y: mam nadzieję że to więzadła macicy się rozciągają :tak:
mówiłam Wam że 26 idę na usg genetyczne??? (od Magika) a 1 marca usg u gina.. :sorry2:

no tak, dziewczyny piszta cosik.. a samemu się ucieka :-p nie ładnie, oj nie ładnie!

no to moze ta wiadomość was przyciągnie do monitora '1 dziecka po 30-tce' otóż Gatto mam nadzieję ze wiesz, ze Twoje śliczne Dziecię krąży po internecie???
mam nadzieję że się nie pogniewasz, ale znalazłam na sąsiednim wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=539905&d=1361186169

śliczna, nieprawdaż??? ale czy mi może któraś wskazać Dziecko które nie było śliczne???? :sorry2:

dla naszych wszystkich forumowych Maluszków :***********

Ani@k jestem byłam wprowadzić ekipę do mieszkania bo wynajmem się też zajmuje kwater i akurat przyjechali ,musiałam regulamin dać,powiedzieć co i jak i takie tam ,teraz muszę wyskoczyć podokładać talerzy bo widzę ,że cosik mało się zrobił ,te naczynia wyparowywują z kuchni :confused: a nie wiem coś może bym dodatkowego porobiła bo czasem mi się nudzi :baffled::baffled:

caterina zobaczymy ,ja też bardzo bym się cieszyła,jakbyś pokazała nam II kreseczki :tak::***

ojejej jaka śliczna Gattinka Gatto no wiesz co żeby nam nie podrzucić fotki o Ty nie dobra!!!<nono>

eloołł:-)
melduje sie na posterunku. nogą bujam bekse w gondoli, reką pije kawke a drugą klepie w klawiature. hyhy sie człowiek nauczy robic kilka rzeczy naraz;-):-)

pogoda taka se, smieg stopnial i jest szaro i buro. ale nie pada przynajmniej.
Gatto chyba powinnysmy focha strzelic:dry: <foch> taka śliczna czarnulka z Cristiny jest!! a Ty nam jej nie pokazałas!!! przepiekna :**

aaronka super,ze z Jagódką współpraca sie układa:tak: eeech zazdroszcze spania do 10 :zawstydzona/y: u mnie pobudka o 6 jest i czasem dzieć spi w dzien czasem nie... ale pracuje nad utrwaleniem u Młodej dobrych nawyków;-):-)

alex Ani@k Wy kupujecie w c&a na tych wyprzedazach wczesniej mierzac w sklepie? czy tak w ciemno? ja w ciemnio nie moge kupowac bo jakas niewymiarowa jestem i rozmiar pasujacy zalezy od kroju ciucha:baffled:
zuza a te kwatery to u Ciebie w miejscowosci? w domu wynajmujesz czy macie osobno jakis pensjonat czy cuś?

Zuza kurcze.. i Ty chcesz jeszcze jakąś dodatkową robotę??? teraz to nic tylko siedzieć i wynajmujących pilnować.. aby talerzów nie tłukli ;-)
Kok.o no w sumie w ciemno zrobiłam zamówienie.. i na dodatek jeszcze nic w c&a nie kupowałam :zawstydzona/y: więc mogę się z deka zdziwić jak wszystko bedzie na mnie za małe.. :szok:
u nas na 'kresach' chyba w żadnym c&a, h&m czy tam innych sklepach nie ma ciuchów dla ciężarnych :zawstydzona/y:

ale myślę ze zakup bedzie udany :tak:

reklama
kok.o my mamy jeden duży dom zrobiony na kwatery dla budowlańców typowo, pokoje 4 ,5 osobowe( 8 dużych pokoi w jednym domu 5 łazienek 5 kuchni ) i dodatkowo mieszkanie kawalerskie po Nas dwupokojowe z łazienką ,kuchnią i korytarzem gdzie mieści się 10 osób z całym wyposażeniem tv,łóżka,pościel zmieniana co 3 tygodnie na czystą , co tydzień w soboty sprzątanie wszystkiego i w Naszym domu na dole jest oddzielne mieszkanie gdzie też jest zrobione na 4 osoby mieszkanko z łazienką i kuchnią.

Ani@k bo przy tych kwaterach to ja tylko doglądam ich ,sprząta u Nas Pani ukrainka co tydzień ,mąż załatwia płatności ,ja utrzymuje porządek i rygor czyli,żeby nie zakłócali ciszy i spokoju innym współlokatorom ,ja jestem "tą złą" mnie się bardziej boją niż M więc ja jestem po to aby w razie co porządek zachować jak coś nie tak :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry