reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
mój M się boi żeby się nie rozmyślili i nie poszli do kogoś innego bo u Nas tego w okolicy sporo ,ale nie wszyscy mają takie warunki mieszkalne "jak na budowlankę" jak My więc każdy woli do Nas bo zawsze jest porządek :tak: i dlatego się trzymam swoich zasad ;-)

chodź zima ciężka jest i mało ludu jest :-(wtedy najgorzej bo za wszystko się płaci a nie ma lokatorów :confused::baffled:

ok zaraz M na obiadek zjedzie a ja sobie poćwiczę i książkę mam do doczytania ;-)
pranie rozwieszałam na tarasie , ale ziąb u Nas :tak::dry:

Kok.o - w c&a możesz darmowo zwrócić to co Ci nie pasuje, a do 14 dni zwykle kasę masz na koncie,
poza tym ceny na wyprzedaży są bajeczne, dzisiaj kupiłam malutkiej sweterki po 12,90 i 17,90, spodnie za 19,90, sukienkę za34,90, jakość też niezła, kupowałam nie raz, z ciążowych mam spódnicę i spodenki - też sobie chwaliłam (może jeszcze będę:zawstydzona/y:). tyle, że trzeba się spieszyć z zamówieniem, bo rzeczy potrafią z koszyka znikać

hej Dziewczyny!!!
Mam nadzieję, że uda mi się coś więcej napisać, zanim Julek się obudzi. Teoretycznie mam jeszcze z 1,5 do 2 godzin...ale nigdy nic nie wiadomo. Dzisiaj mamy pierwszy normalny dzień. Ostatnią mieszankę z butli wciągnął o 6 rano, później już tylko posila się moim mlekiem, po odstawieniu od cyca śpi równe 3 godziny, to chyba znaczy, że się najada, nie? Kok.o ekspertko??? dobrze kombinuję? kurka..jak wydoił butle to wiedziałam ile wypił i było ok, a tak mam starcha...ale jakby był głodny to by tak słodko i spokojnie nie spał..chyba? Dziś były położne, zważyły go i od soboty do dziś przybrał 90-100g, to chyba ok, nie? powiedziały, że nie muszą już więcej przychodzić, że kolor żółty już mu znika, jeszcze trochę ma w oczkach, ale to może utrzymać się nawet do miesiaca, przybiera na wadze, więc jest ok. Zamierzam zakupic jakąś dobra wage i chyba sama będę go kontrolować, żeby znowu czegoś nie narobić:zawstydzona/y: ale póki co..odpukać idzie ku lepszemu...Wczoraj jak przyczytałam posta aaronki, to aż się popłakałam:-(:sorry2: myslę, sobie..cholera jasna, co ja źle robię, że tak sie muszę umęczyć, nie śpię w nocy, mały niespokojny itp. Ale później jakoś w nocy było znośnie, a dziś to już naprawdę spoko...pewnie mnie więcej czasu to zajmie...mam taka nadzieję!!!
ani@k dzięki za telegraficzny skrót:tak: a jak Ty się czujesz? jakieś dolegliwości ciążowe? czy wszystko idzie książkowo?
zuzanka wyprawka gotowa??? wiecie mniej więcej kiedy mozecie się dzidzi spodziewać??? a jak sytuacja z Młoda po feriach u rodziców? siadła spokojnie na tyłku?
Kurka...no i pochwaliłam się synkiem, już nie śpi!!!!:no: idę go przewinąc, nakarmić i może uda mi się tu jeszcze zajrzeć:tak:
buziaczki e-cioteczki!!!

Witam Was Kochane

Gatto-Cristina jak marzenie.Zakochalam sie normalnie.Doskonala jest:tak:

Mamusie- podziwiam Was i nie poddawajcie sie. Moze byc tylko coraz lepiej.Najwazniejsze, bobaski sa zdrowe

Staraczki-do boju!

Pochwale sie-@ przyszla w sobote, troche skapa, ale lepsze niz nic.Dzis mialam USG w klinice(w sumie to jest przychodnia) Jest wszystko ok, czwarta i ostatnia IUI bedzie w tym miesiacu. Od dzis, czyli 3dc znowu sie szprycuje

Co ma byc to bedzie. Juz po mnie to splywa jak po kaczce, tylko ze od piatku wizyty co 2 dni...Jak nie wyjdzie, to potem jedynie starania poprzez IVF.Najpierw porada, potem wspisanie na liste czekajachych jesli sie zdecydujemy, i po 3 miesiacach start.Eh

Dzis sie zrobilo cieplej, sloneczko wyszlo, bylo 6 stopni. Oby tak dalej, wyczekuje wiosny

Ani@k-trzymam kciuki, niech sie wszystko rozciaga co ma, Fasolka niech sobie rosnie. A gdzie obiecana FOTKA?

Buziaki

WITAM SIĘ I JA!!!!!!!!!!!!!!!ulala,ale naklikałyście,ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!ale postaram się wszystko doczytac...Najpier to serdeczne gratulację dla Gatto:tak:,bardzo się ciesze,ze maleńka juz jest na świecie,ze wszystko oki!!BARDZO,BARDZO SIE CIESZĘ!!!!!!!!!!!!No a teraz co u nas.....??!!wczoraj mielismy wizyte u dr....i niestety,tak jak myslałam,dr.wynik do konca nie spodobał się....:-(powiedział,ze jest poprawa i to znaczana,bop np.nie ma juz wypisanego antybiogramu,pisze,ze wynik jest ujemny,ale tez pisze,ze są pojednyncze kolonie tego cholerstwa!!powiedział,ze wynik musi byc dobry w 100 %!!!!on musi byc,pewny,ze moze popdac leki na poprawde ruchu,ja go zapytałam,czy jest to do wyleczenia,czy mamy szansa na to??!!onpowiedział,ze TAK!!!!to jest do wyleczenia,tylko on nie wie kiedy to nastąpi...powiedział,ze ma nadzieję,ze moze jeszcze 3-4 wizyty i bedzie dobrze już!!!!???Ja się go pytam,czy nasze szanse na ciaże(gdy bedzie wszystko ok)sa duże??!1powiedział,ze jak najbardziej,ze szansa na naturalną ciąże są!!!!ale powiedział,tez ze mozemy spróbowac sie starac kilka mc.naturalnie,a jesli(ODPUKAC) nie wyjdzie,to podejsc do inseminacji...ale zeby najpierw naturalnie próbowac!!!Acha,powiedział,ze nawet jak teraz bysmy podeszli do inseminacji czy in vitro,to szansa były by znikome....bo te bakterie jeszcze sa gdzies tam w plemnikach,i to jes osłabia!!:-(Oczywiscie przepisał Adamowi 2 rodzaje specyfików,ma je brac,a potem znów posiew zrobic i badanie ogólne,bo on chce zobaczyc jak plemniki się beda poruszały.Dziewczyny trwa juz to tyle czasu itd.....ale ciągle wierze,ze predzej czy poaniej Adam się wyleczy i bedzie zdrowy!!!i wtedy uda nam się...!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry