Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i dlatego się trzymam swoich zasad ;-)

). tyle, że trzeba się spieszyć z zamówieniem, bo rzeczy potrafią z koszyka znikać
ale póki co..odpukać idzie ku lepszemu...Wczoraj jak przyczytałam posta aaronki, to aż się popłakałam:-
a jak Ty się czujesz? jakieś dolegliwości ciążowe? czy wszystko idzie książkowo?
idę go przewinąc, nakarmić i może uda mi się tu jeszcze zajrzeć

,bardzo się ciesze,ze maleńka juz jest na świecie,ze wszystko oki!!BARDZO,BARDZO SIE CIESZĘ!!!!!!!!!!!!No a teraz co u nas.....??!!wczoraj mielismy wizyte u dr....i niestety,tak jak myslałam,dr.wynik do konca nie spodobał się....:-(powiedział,ze jest poprawa i to znaczana,bop np.nie ma juz wypisanego antybiogramu,pisze,ze wynik jest ujemny,ale tez pisze,ze są pojednyncze kolonie tego cholerstwa!!powiedział,ze wynik musi byc dobry w 100 %!!!!on musi byc,pewny,ze moze popdac leki na poprawde ruchu,ja go zapytałam,czy jest to do wyleczenia,czy mamy szansa na to??!!onpowiedział,ze TAK!!!!to jest do wyleczenia,tylko on nie wie kiedy to nastąpi...powiedział,ze ma nadzieję,ze moze jeszcze 3-4 wizyty i bedzie dobrze już!!!!???Ja się go pytam,czy nasze szanse na ciaże(gdy bedzie wszystko ok)sa duże??!1powiedział,ze jak najbardziej,ze szansa na naturalną ciąże są!!!!ale powiedział,tez ze mozemy spróbowac sie starac kilka mc.naturalnie,a jesli(ODPUKAC) nie wyjdzie,to podejsc do inseminacji...ale zeby najpierw naturalnie próbowac!!!Acha,powiedział,ze nawet jak teraz bysmy podeszli do inseminacji czy in vitro,to szansa były by znikome....bo te bakterie jeszcze sa gdzies tam w plemnikach,i to jes osłabia!!:-(Oczywiscie przepisał Adamowi 2 rodzaje specyfików,ma je brac,a potem znów posiew zrobic i badanie ogólne,bo on chce zobaczyc jak plemniki się beda poruszały.Dziewczyny trwa juz to tyle czasu itd.....ale ciągle wierze,ze predzej czy poaniej Adam się wyleczy i bedzie zdrowy!!!i wtedy uda nam się...!!!!!!!!!!!!!