Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kawunie sączę leniwie
A od jutra znowu do roboty 

Jak Kret 

Mam tylko nadzieję że @ przyjdzie ok.27-28 dc bo to byłby idealny czas do HSG. Bo od 4 dc mam brać znowu zastrzyki a 10 dc na USG mam się zgłosić.

do ludzi wyszłam!
eMowi zostawilam "udój" i polazłam na sklepy. Oczywiscie nic nie kupilam, bo jak zaczelam przymierzac to sie zalamałam...brzuch wielki, cyce wielkie tak, ze zapinane bluzki rozchodzą sie na nich bardziej niz zwykle..no masakra
Kupilam tylko to,co na mnie pasowało, czyli szal i komplet wełniany czapko-szaliko-rekawiczek.;-) Przecena była

wyjechał sobie do Holandii (owszem pracuje tam) ale też maja problemy finansowe, ale kurcze w małżeństwie takie sprawy załatwia się razem
palant
, na dodatek przysłał jej przelew na dziewczynki o treści: "wpłata na dzieci luty 2013", no co za fiut... aaa na życie już nie przelał, dziewczyna kilka lat w domu, bez pracy ma wielki kłopot, muszę pomyśleć czy mogę jej jakoś pomóc
, dobrze ze była na tyle zaradna ze jeszcze jak było dobrze coś tam odkładała na konto w razie "w" ale nie jest tego dużo... mało optymistycznie ale musiałam Wam o tym napisać.

jak u Ciebie?