reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej :happy:

Gatto 16 luty to też dobra data :tak: ale wyobrażam sobie tylko jaka musisz być wnerwiona.. :sorry: posyłam ciepłe myśli - i jak już będziesz miała Gattinkę znaczy Cristinę na rękach - ucałuj Ją od e-ciotki :tak:
Zuza :******** miałam nadzieję ze jednak będzie +.. :sorry:
Kok.o anestezjolodzy chyba w Anglii pracują do 15.30 ;-)

jaki ja mam dzisiaj jadłowstręt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: wszystko o czym pomyślę wywołuje jeszcze większe mdłości.. bleeee:baffled:

ale nie narzekam.. nie narzekam :-)

miłej soboty Dziewczynki :****

'ukradłam' info z sąsiedniego wątku:

Sms od Gatto : Cristina urodziła się dziś o 12:50 z wagą 3100.Ma dużo czarnych włosków i jest prześliczna:))))

Witamy na świecie Cristina :*****
Gatto i Tobie i eMowi ślę wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Babeczki!
Młody śpi po butli,więc i ja mam chwilę dla siebie. U nas dziś mały sukces,położna była, zważyła Julka, dużo przybrał na wadze i to dopiero od wtorku, więc juz jest o niebo lepiej!!! no i przesypia po 2 do 2,5 godzinki. Nie zawsze....ale dobre i to. Mam nadzieję, że teraz to już z górki...
Próbowałam doczytać co u której słychać, ale nie ma szans...Miałabym prośbę, czy któraś z Was mogłaby w telegraficznym skrócie napisać co się tu działo przez ten czas?:sorry:przynajmniej miałabym się o co zaczepić, bo tak to nie wiem co do której pisać...no oprócz Gatto, bo wiem, że urodziła. Byłabym wdzięczna!!!!
A teraz zmykam, moż uda mi się jeszcze wskoczyć do wanny zanim mały ssak się odezwie;-)
Paaa do jutra...mam nadzieję:tak:

reklama
Gatto, ogromne gratulacje i moc uścisków dzielna Mamo! Rzecz jasna gratulacje również dla dumnego Taty, a dla małej Kruszynki dużo zdrowia. Czekamy na foto Cristiny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry