reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
to zarzuce inny
co jutro i w niedziele planujecie robic?
u mnie dzien jak co dzień będzie, nawet eM do roboty sie wybiera:wściekła/y:....ale mus to mus.
Moze bałwana bedziecie lepić, albo na łyzwy pojdziecie...
a kto na nartach juz byl????
aaaaale bym se pojezdzila!!! eeeeech :-(

kurcze, dzisiaj mam wersje dziecko-aniołek;-):-D w chuscie spala 2,5 h, potem na spacerze zasnela i do tej pory spi (juz 2,5 godz mija:szok:)
hhhmmmmm....
ciekawe jakie wcielenie jutro bedzie
albo w nocy:szok:

to jest w Polsce jeszcze śnieg???? :szok: u mnie to lada chwila przebiśniegi będą kwitnąć.. trawa zielona (zeszłoroczna coprawda) się uśmiecha..

na jutro zaplanowałam sobie pranie :dry: a w niedzielę.. pewnie leżeć będę :cool2: albo sobie dłuuuugi spacer zrobimy :tak:

nooooooooooooooo yyyyyyyyyyyy u mnie lezy jeszcze snieg :confused:
znaczy topnieje powoli, ale jest jeszcze sporo, ciezko woza czasem pchac po chodnikach:sorry2:
no i nie trawa ale psie g...na na chodnikach sie usmiechaja:angry:
ale w gorach na pewno jest, na nartki sie by pojechaaaaaaalo :zawstydzona/y:

Ja kontynuując temat obiadowy: niestety mając chłopa kucharza nie da się go skarmić byle czym:dry::dry:

Ale dzisiaj jajeczny dzień zrobiliśmy i na razie jest syty:-p

A my pewnie jutro będziemy leżeć:tak: Dzisiaj wieczorkiem wybieramy się do klubu na pifko:tak:

U mnie śnieg też jako taki leży i uówna też:dry:

musiałam na chwilę się oddalić od kompa bo ten net dzisiaj mnie normalnie próbuje z równowagi wyprowadzić :no:

Kok.o Ewcia się w końcu umęczyła niespaniem :tak: zobaczysz, skończy 2 miesiące - nie poznasz własnej Córci :tak: albo i wcześniej :tak::happy2:

Caterina co w końcu upichciłaś eMowi??? edit: już doczytałam :happy2:

Ostatnia edycja:
hej!!!!!!!!!!No Gatto mocno kciuki zaciśniete są&&&&&&&&&&&&&&&...pewnie maleństwo juz jest na świecie,co..??!!:tak:...co do obiadów to mój Adam nawet naleśniki zje na obiad:tak:!!nie wybrzydza nic ,a nic....wiec problemów nie mam jesli chodzi o obiady i gotowanie..takze dobrze jest hi hi!!Ja dzis na hennie byłam,potem do wrocławia pojechalismy,kupilismy telewizor sobie:-),a co..??!!hi hi jak szalec to szalec hi hi!!jutro na 8 mam fryzjera,a potem do tesciów jedziemy na weekend,a w poniedziałek od nich do warszawy do androloga,bo od nich jest blisko,około 2,5 godzinki jazdy....

Kasica bo nie masz chłopa kucharza ;-):-)

mój też zje co mu podam.. a że i ja i on lubimy dobrze doprawione żarełko - nie mam problemu z obiadami :happy2:

zuzanko...kurcze tempka spadła troche...:-(...ale może szansa jest jeszcze,co??!!skoki,spadki,przeciez tak zdarza sie.......A mnie od 3-4 dni sysko bolą...mam jakies takie "nabrzmiałe",brzuch jakis taki tez jest "wzdęty.....:sorry2:,plecy troche pobolewały...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry