reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto :***** jak samopoczucie ,nie denerwuj się tylko

Ani@k ja mam 2 magików i jedna o drugiej wie ,ale to są bardzo dobre znajome więc nie mają nic przeciwko działają tak samo i mają bardzo podobne podejście do mnie więc spokojnie chodzę albo do jednej albo do drugiej....ja bym się tym akurat nie przejmowała,chodź na czas ciąży może faktycznie niech jeden zostanie :confused:

caterina :* spokojnie ja nie nastawiałam się za bardzo ,wiadomo chciałabym ale widocznie czymś sobie tam na górze nagrabiłam,że musze poczekać
szyszunia nie ma znaczenia wariatko ile razy się grzmocisz w ciągu dnia ,zależy ile jajo ma i ile jest do pęknięcia :tak::-D

Kari jak tam u mamy odpoczywasz?

Caterina prolaktyna mówisz :szok: yyyyyyyy muszę poczytać o prl w ciąży..

ja mówiłam magikowi nie mówił że to coś złego.. no i tylko narazie raz mi się to coś pokazało.. :zawstydzona/y:

Kok.o a Ty jesteś na tym dłuzszym macierzyńskim??? tym rocznym 80%???? czy to jeszcze nie weszło w życie..
PięknaSz :-D:-) jak nie chcesz wielokrotnego kłopotu - nie ciągaj eMa częsciej niż dwa razy dziennie do łóżka :-)

Gatto &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no co Ty jeszcze mi chłop ucieknie bo powie ze boli :cool2:hehe, ale powiem Wam ze męczyło mnie to pytanie i biłam się z myślami czy Wam je tu napisać, ale widzę ze mogę Was o wszystko pytać, jesteście strasznie pomocne i kochane...

Gatto trzymaj się i pamiętaj że my tu kciukasy trzymamy za ciebie i Gattinkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Szyszunia jak masz dwa jajka w tym cyklu to jest taka możliwość i nie wpływa na to ilość chyśtań nadzień:tak:

Ja na ten przykład w tym cyklu wyhodowałam dwa jajka:cool2:

Zuza ja taka przejęta bo strasznie bym chciała żeby Tobie się udało:zawstydzona/y:

Caterina ja jeszcze rozwinę Twoją wypowiedź - i nie ma pytań na które byśmy odpowiedzi nie znały ;-):tak: :-p (2 jaja???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )

Zuza :******* nie ma chyba tu osoby która nie życzy Ci upragnionych II kresek.. ja dziś na komórce obserwowałam wątek od 5 rano:zawstydzona/y:

Gatto &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzka :*********kochana i trzymaj tak dalej z nastawieniem :tak: :**
Szyszunia hyhyhy:-D:-D

Ani@k ja sie nie zalapalam na ten wydłuzony urlop, bo wprowadzili go jakos od wrzesnia 2013 czyli dla dzieci urodzonych chyba od 1 kwietnia, czy jakos tak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem dokladnie i mnie wk..rwia to bardzo, ze dzieci ur.w I kwartale 2013 mają "po staremu", a reszta juz ma dluzszy urlop.:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
caterina,Ani@k wiem,wiem kochane :***** jakoś się trzeba trzymać ja po prostu muszę sobie jakoś połowę dnia zawalić pracą i nie myśleć chyba ,bo nie mam pomysłu na to ,żeby dać sobie na luz chociaż ja nie wierzę w to ,ale już sama nie wiem w co mam wierzyć :dry::baffled:
kok.o nie mam wyjścia z nastawieniem ;-):nerd:a z tym macierzyńskim to faktycznie do****li nie źle skurwysyństwo !!!
szyszunia tutaj można pytać o różne rzeczy uwierz ;-):-D więc spokojna Twoja rozczochrana :*:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry