reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza ?????????????????????????? no weź już się obudź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muma, Kok.o kiedy zauważyłyście pierwszą 'siarę'????? bo mi się coś pokazało :zawstydzona/y: i nie wiem czy mam siać panikę... :sorry2:

na ostatniej wizycie Magik zasugerował mi abym chodziła tylko do niego.. że takie chodzenie 'na dwa fronty' jest nie potrzebne.. i tak się zastanawiam po pierwsze jak powiedzieć ginowi że już nie chcę do niego chodzić.. bo tak naprawdę to chcę..
jakoś mi lżej psychicznie jak chodzę do nich.. i.. chyba nie zrezygnuję z żadnego.. :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
elooołł
Gatto &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wkrótce zobaczymy Gattinke!! :-D
Ani@k no wlasnie, czy ginowie musza o sobie wioedziec? sciemnij kazdemu, ze tylko on jeden jest, jedyny i najwspanialszy i z nikim go nie zdradzasz;-):-D:-D a siara to mnie jakos pod koniec ciazy sie pojawila. W ogole to pisza wszedzie, ze produkcja w mleczarni zaczyna sie od 16 tygodnia.. moze u Ciebie cyce jakieś nadgorliwe są;-):-)

zuza?????????????????????????????????????????
aaaajjjjj kurde... juz zobaczyłam :-(

cześć dziewczyny , chyba wykresu nie muszę tłumaczyć ;-)ale dziękuję za wsparcie jesteście najlepsze :****

Gatto trzymam kciuki mocno i jeszcze chwila i będziesz z Gattinką :tak::tak:

idę sobie kawkę zrobię

zapraszam na kawkę Zobacz załącznik 539221 i miłego dnia życzę ja wypijam kawkę i zabieram sie za sprzątanko ...

i jeszcze sie misiami pochwalę ... ;-)
Zdjęcie0659.jpg

Ostatnia edycja:
ja również z kawką się dołączam
szyszunia nie ma co się przejmować głowa do góry u Ciebie sam gin powiedział,żeby działać maleńka :***:tak:
bzzz no jak zawsze masz cudeńka ,pamiętasz miałaś mi misia zrobić :-)duuuziego

Zuza kutwa mać :wściekła/y: Tulę najmocniej jak tylko mogę:zawstydzona/y:

Ani@k ja też jestem za tym co by głupa palić i się nie przyznawać a chodzić do obydwu:sorry2:
A co do siary to pewnie prolaktyna ci skoczyła, jak cię to martwi to zadzwoń do gina .

Bzzzz miśki zajefajne :tak:

heh.. magik zapytał czy pracuję i czy potrzebuję zwolnienie.. powiedziałam ze 'tamten' lekarz mi wypisuje

Zuza :*****************

ja nie wiem co się z moim netem dzieje.. masakra:wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co chwila muszę się logować, wywala mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nosz jak mnie to wkurza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::no::angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzu, hahaha działam działam, tylko czasem narządy nie chcą do końca działać :-D:-D:-D
bzzz zako****e się w tych Twoich małych dziełach, przeboskie! pokazuje je wszystkim dookoła :)

aaa ma pytanie, jak para kocha sie raz, dwa dziennie np. co drugi dzień to może dojść do zapłodnienia, dwa razy, czy jak?:confused: i co wtedy sa blizniaki,? :cool2:wiem wiem głupie pytanie, ale jakoś tak mi do głowy przyszło... wybaczcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry