reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eee no teraz weszłam i wiem czemu tempka u mnie spadła Gatto no jak to do jutra ??;-) mocno zaciskam i czekamy na wieści ...

u mnie na obiad naleśniki z powidłami i z serem były dla dzieci bo mam na weekend z siostrą :tak:

miłego wieczoru życzę

ja,zaraz tez zmykam spac...rano wczesnie wstac musze,bo na 8 mam fryzjera,a jeszcze kawusie trzeba wypić,doprowadzic się do ładu;-) i trzeba jechac...hi hi,my juz spakowani na te 3 dni jestesmy...beda to 3 dni bez netu...wiec GATTO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak: cały czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1,no ale w planach jest jutro wyjazd do mojego szwarga,jego kobiety i tam imprezka i nocowanie:-),wiec chyba wesoło bedzie..!!!!!!!!!!!pozdrawiam was wszystkie!!!!!!!!!!!

ja,zaraz tez zmykam spac...rano wczesnie wstac musze,bo na 8 mam fryzjera,a jeszcze kawusie trzeba wypić,doprowadzic się do ładu;-) i trzeba jechac...hi hi,my juz spakowani na te 3 dni jestesmy...beda to 3 dni bez netu...wiec GATTO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak: cały czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1,no ale w planach jest jutro wyjazd do mojego szwarga,jego kobiety i tam imprezka i nocowanie:-),wiec chyba wesoło bedzie..!!!!!!!!!!!pozdrawiam was wszystkie!!!!!!!!!!!

udanego wyjazdu i uwazajcie na siebie!
szerokosci i wracajcie cali:)
oby pon. był pozytywny!

Hej dziewczyny ja wczoraj juz na sali operacyjnej lezalam przygotowana. 4 godziny mnie tam trzymali. Dobrze,ze eM byl ze mna. O kazali sie ze byla problemy z poprzednia cesarka i musieli dziewczyne dosypiac i cos jej tam robic. Potem wyszedl jakis nastepny problem i przyszedl lekarz i powiedzial,ze moze beda wolni o 23 ale to i tak nie wiadomo wiec skoro nie jestem emergency to robimy jutro czyli dzis. No nic zobaczymy. Milej soboty!!

hej!!!!!!!!!Gatto,ale cie trzymają,no!!!!ale juz dzi s malutka bedzie na świecie!!!:-).Ja wróciłam od fryzjera,było farbowanie i pani mnie uczesała od razu,w dobieranego warkoczyka,tak z jednej strony:-)Zaraz jedziemy do tesciów.Życze miłego weekendu i do usłyszenia!!!w pn.mamy wizytę u androloga......

reklama
ohh jak ja uwielbiam dobierane warkocze, w róznej postaci na głowie... a ze sciełam włosy takie prawie do pasa, do ucha:wściekła/y: to mogę tylko pomarzyć, ale do sierpnia zapuszczam intensywnie:-)
Kasia to jeszcze raz udanego weekendu.
Boże Gatto na porodówce a jeszcze odwiedza nas tutaj ;-)niezle.
Ja leżę w łóżeczko, eM śniadanko szykuje, ma mi podać do łózka, a później sruuuu do moich rodziców.
Wieczorem ja sie ulatniam, mam babskie spotkanie z koleżankami ze szkoły średniej, ale będzie ploteczkowo :-D
Wstawać śpiochy kochane, spokojnej soboty:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry