reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc

u mnie też sypie :dry:

Kok.o i takie podłokietniki mają coby się ręce nie męczyły :-)
Zuza :******
Aleksis no weź z tym winem.. ja bym już londynczyków nie zrozumiała :-D
Muma postaram się coś pstryknąć.. jak się zmuszę do umycia głowy ;-) choć czy do fotki brzucha głowa potrzebna??? :baffled:
Caterina ja mam na 9.30.. chyba będę pierwsza ;-):-p
Kasica to wypisuj urlop i po sprawie!!! :tak:
PięknaSz a eM to w pracy pełni rolę Twojego 'sekretarza' czy 'szefa'??? a colę to se zostaw na stan ciążowy na wypadek zgagi lub bólu głowy.. :tak:

a ja dziś po nocnym siku.. położyłam się i chciałam się powiercić a mnie jak coś w dołku (tam gdzie się żebra kończą) zaboli, oddechu złapać nie mogłam.. chciałam już eMa budzić.. ale na chwilę przeszło.. później znowu - taka niby to kolka, niby to głuchy ból.. się nieco wystraszyłam :zawstydzona/y: musiałam leżeć ze dwie albo i więcej godzin z ręką pod głową.. czekałam aż mi zdrętwieje (nie zdrętwiała) i przeszło.. myślicie że miało to związek z tym ze łykam 3x2 magnez z potasem :confused::hmm:

no i już wczoraj drugi dzień z rzędu tak około 20 ssak mi się włącza i muszę coś przegryźć.. kończy się na kanapce z pomidorem.. jak stanę na wagę u gina to i do okulisty będę musiała pójść chyba :zawstydzona/y::sorry2: bo nie będę wierzyć własnym oczom.. ile to warzę..

reklama
aaa Alex__ wiesz że przysłali mi dziś już maila ze paczka została wysłana, podali mi też nr paczki i link do podglądu statusu przesyłki.. wszystko fajnie tylko że wyskakuje mi info że 'brak przesyłki o podanym identyfikatorze'.. ile czasu tak mniej więcej zawsze czekałaś na dostawę??? jak dziś wysłali to nie ma bata że dziś dotrze nie??? :sorry2:

aaa Alex__ wiesz że przysłali mi dziś już maila ze paczka została wysłana, podali mi też nr paczki i link do podglądu statusu przesyłki.. wszystko fajnie tylko że wyskakuje mi info że 'brak przesyłki o podanym identyfikatorze'.. ile czasu tak mniej więcej zawsze czekałaś na dostawę??? jak dziś wysłali to nie ma bata że dziś dotrze nie??? :sorry2:

jest takie info ze brak przesyłki bo kurier odebrał paczkę z C&A ale jeszcze nie dotarła do centrali, potrzeba paru h ;)

hehe a ja taaka niecierpliwa :zawstydzona/y: no tak! jeszcze mi napisali ze ze względu na pogodę wszystko może się spóźnić..

idę coś przekąsić i wziąć poranną dawkę leków
do później

Szyszunia nie widziałam tego filmu "NIEULOTNE"tylko co reklame ,wiec nie wypowiem sie na ten temat....My chcemy wybrać sie na "LOT",wchodzi do kin za 2 dni,na jakis weekend sie wybierzemy,bo reklama tego filmu szalenie,szalenie mi się spodobała,i bardzo lubię tego aktora co gra tam rolę głowną Denzel Washington(nie wiem jak to się pisze:sorry2:)Adam juz poodsnieżał,przed domem,dach od garażu tez odśniezył,bo az grubo było sniegu///AAAwczoraj był u dr.dostał jeszcze chorobowe do konca tygodnia,tzn.do pracy idzie dopiero we wtorek,także leniu****e sobie:P)

czesc dziewczynki:-)
Aleksis jak głowa? ;-):-D rany jak ja bym sie napiła winka!:szok:

A my wróciłysmy wlasnie ze szczepienia, kupe kasy zostawiłam, no ale lepsiejsze szczepionki zapodali Młodej.
Kurcze, ja tak walcze z laktatorem i cycami, a Młoda jest na 10-tym centylu:-(:zawstydzona/y: za chuda jest:-(
mam ja karmic jak najczesciej... a ja przeciez karmie ja jak tylko chce:-( kurcze, wychodzi na to,ze za mało:-(
a z eMem wlasnie sie zastanawialismy czy ona nie powinna miec takich pulchnych wałeczków, wszystkie dzieciaki takie papuśne, a ona szczupła...:baffled:

Kok.o a co te centyle oznaczają??? to ile teraz powinna mieć centyli Ewa???

a drugiej strony jak mi się jeść nie chce to za cholere nic sobie do gębuni nie włożę.. więc się Dziecku nie dziwię..
przecież na siłę Jej nie nakarmisz.. :sorry2:

cześć dziewczynki

szyszunia ja chciałam się dzisiaj z przyjaciółką na to wybrać ale nic nie pisze więc pewnie doopa
Aleksis ja z chęcią bym się do Ciebie wczoraj przytuliła i do tego alkoholu :rofl2:

kok.o a może masz za chude to mleczko ? może dlatego nie tyje mała Ewcia ?pewnie już dziewczyny Ci mówiły jak się sprawdza,czy mleko jest tłuste ?

Ani@k ja dzisiaj śniłam,że w ciąży byłam miałam taki twardy brzuch i się za niego trzymałam i głaskałam go mówiąc sobie,że jest za twardy coś i budzę się a mnie się tak siku chciało ,że mało mi pęcherza nie rozerwało :-D:szok::-D

ja z kawusią ,u Nas pada od wczoraj M już odśnieżał wczoraj ,kurcze jak sobie pomyślę ,że musiałabym łopatą latać jakby nie miał do odśnieżania sprzętu :baffled:ale na zdrowie by mi wyszło ...

co do ćwiczeń dziewczynki to ja już mówiłam,że kiedyś bardzo przytyłam ? i jak schudłam 15 kg i wracam do swojej wagi ,to przez 3 lata utrzymuje tę samą wagę ,a w tym roku sobie powiedziałam,że się wezmę za ciało i je ładnie wyrzeźbie dlatego mam małego bzika jeśli chodzi o ćwiczenia :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry