reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho nie bądz zgryźliwa :angry: że ktoś na wlasne życzenie poza miastem. Może i tak, ale i daj pomarudzić. Zimą się nie chce zupełnie wychodzić, pakować dziecieki i jechać gdziekolwiek. a tgrzeba, bo po głupi chleb czy pieluchy trzeba.
Latem to co innego, w bluzeczkach, bez ubierania, noszenia się z tym wszystkim, to łatwiej.

my nie spimy, Guciu już po drzemce nawet.
nie mam dziś planów zupełnie na nic, pogoda dziwna. ciemno, pada snieg, i jakoś sennie. Chyba jednak dziś nie pojde na dwór, chyba, ze coś się zmieni. Za to jutro jedziemyd o Strzelec, do tesciow.:baffled: nudy bedą.

Marzenka ja tez lubie jak ktos zawsze przyjedzie, to dzieciaki poszaleją. i zawsze to jakaś frajda dla nich,

reklama
hej
ja juz synka zaprowadzilam do przedszkola i zachaczylam o biedronke,zaraz ide do kuchni szykowac obiad bo mezus sobie zazyczyl schabowe z ananasem i serem do tego ziemniaczki pieczone i surowka:tak:no niech ma;-)
future ja mieszkam w miescie ale nawet jak mam isc po mlodego to nie ide bo musze a nie ze chce:baffled:niecierpie zimy

Ja chyba też nosa nie wynurzam dziś na dwór.. dziwnie jest.
Synka nie puściłam do przedszkola dziś, coś kaszle, gardło mówi że go boli. Pierwszy raz u niego taki kaszelek mam, że nie jak ze studni tylko taki krząkający typowo gardłowy. Jak mu nie przejdzie przez weekend to idę do lekarza z nim, od paru dni go faszeruję syropkami już, młodą też ina się trzyma a synek coś podupadł eehh...

Tak w ogóle nudy u mnie ;-) Miałam iść do "nowej" znajomej dziś na kawę lecz nic z tego jak mój kaszle, nie chcę jej dzieci zarazić. I co kawa z Wami mi zostaje :-D Cieszycie się ? :-D

dzien dobry
future ja z natury wredna i zgryzlwa jestem:-p jezeli masz ochote to marudz nikt nie broni a ja tym bardziej
zreszta nie moja broszka
marzenka ja dzisiaj jaks pizze wegetarianska, bezmiesnie bo post juz

ja też wredna bywam ;-) te typy tak mają :-D
pizza bez mięsa to nie pizza a ciasto z warzywami :-D:-D:-D jej u nas dawno pizzy nei było mjami mjami...
komu kawy komu bo wodę wstawiłam??

witam
ja na opiece bo małą mi rozłożyło - dusi się kaszlem w nocy. teraz brat przywiózł córką rok młodszą od Ami i do 14:00 ją mam więc się laski pobawią.
Mężu dziś wraca no ale na obiad rybka - piątek w poście :) a schabowe zjemy w niedziele :) U nas post to post - nie ma zmiłuj :)
Ja tez mieszkam na wiosce i faktycznie latem to mega fajnie bo dzieciaki maja gdzie sie wyszalec a jak chce do miasta to raz dwa i jestem nawet rowerkiem ale zima jak mam tastac te torby do auta i mala tak grubo ubrana fuujjj :)
no i po wizycie jestem - na razie pehcerzyk 0,86 za tydzien mam przyjechac podejrzymy czy jest zarodek :)

laski ale ja nie z takich ze sie postem przejmuje:-D
pizze bym zjadla ale taka z pieca:tak:
larvunia ja bardzo chetnie bym sie ztoba napila ale ja nie pijam kawy ;-)

Hej.

mycha a cos pisałaś, ze nie bardzo cos z zakonczeniem? czy z tym kursem, ze swiadectwami, dobrze zrpzumialam/?? na fb??

Future no wynikły pewne problemy, ale na razie się nie rozpisuję, na razie czekamy na rozwiązanie się sprawy - zobaczymy co z tego wyniknie.

No a co do postu to Ja w ciągu całego roku tyle dni postu miałam że szok :angry: a przez ostatni prawie m-c to już w ogóle bajka i też dziś mam schabowe z ziemniakami .. Jak mam pustą lodówkę i nie stać mnie na nic to wtedy mam przymusowy post i tyle! W sumie z chęcią zjadła bym sobie śledzie w śmietanie z ziemniakami ale nie stać Mnie na nie więc zrobię to co mam ...

U Nas po staremu, Mąż w pracy, Jasiek zasnął na kanapie to go zaniosłam do łóżeczka i śpi a Wojtek siedzi przyklejony do Mnie ale idę właśnie obiad szykować...

Larvunia Ja z chęcią wypiła bym z Tobą kawkę ;-)
Miłego dnia dla Was wszystkich i Larvunia zdrówka dla Marcelka!!! ;-):tak:

reklama
mycha grzeczny wojtek jak jasiek spi?
a ja to mam chetke na ziemniaczki z twarozkiem oj kupe czasu nie jadlam:tak:
ja dzis pewnie wkoncu luzik bede miala bo dawid napewno bedzie wisial na tacie hehe:tak:

Do góry