reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

reklama
Hej,sorki ze nie pisalam ale ciagle strona otwiera mi sie po angielsku i wasze polskie literki w wypowiedziach to niezle zagadki dla mnie.jednak poczytuje was czasem.nie wiem jak to naprawic:/

Poza tym jestem juz po wizycie u gina. serduszko bije,dzidzia nawet wieksza o tydzien niz wychodzi z wyliczen. jednak mam torbiel na jajniku.lekarka uspokajala mnie ze tak jest czesto i ze sie wchlonie.jednak gdy zaczela szukac drugiego jajnika nagle natrafila na drugi pecherzyk,niestety bez serduszka. Mowi ze to zaszkodzi to zdrowemy=u serduszku i ze sam tez zniknie. za miesiac kolejna wizyta,ciekawe co wtedy ujrze...

hej dziewczyny :)

Przeprasza,że milczę,ale byłam na wyjeździe i dziś wróciłam. Pewnie nie nadrobię zaległości,ale gratuluje i witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję kolejnych udanych wizyt :)

Ja dziś byłam na wizycie i wg usg 7t4d i tp na 7.10.2013 :) Serduszko pięknie bije, wszystko ok no i mam już kartę ciąży :D Mój okruszek ma 13mm :)

zmykam nakarmić synka i odwiedzę Was jeszcze wieczorem :)

die_perle, czarna koszulka, ktora wyslalas jest mi znajoma, kiedys probowalam sie bawic w maly wlasny biznes i produkowalam takie koszulki. Wlasnie z tym identycznym nadrukiem :) sprzedalam kilka i potem juz czasu braklo. Taniej wychodzi kupic sobie fajna ciazowa koszulke gladka, zaniesc do miejsca gdzie robia nadruki na koszulkach i bluzeczka gotowa :) moge wyslac pliki tych obrazkow jesli ktos by chcial.

Załączniki

• baby1(duck).jpg
    baby1(duck).jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 47
  • baby2(iPod).jpg
    baby2(iPod).jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 45
  • PIC. 3.jpg
    PIC. 3.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 47
  • PIC. 4.jpg
    PIC. 4.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 66
  • PIC. 5.jpg
    PIC. 5.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 102
  • PIC. 7.jpg
    PIC. 7.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 45
  • SDC11973.jpg
    SDC11973.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 56
hej
ja w koncu wolna zaczynam czuc sie napuchnieta:] i spac mi sie okropnie chce

jej widze ze tu niektore mamusie spodziewaja sie 3 dziecka ja podziwiam

widzicie moje zdjecie??bo ja nie a ustawilam zdjecie nie bardzo rozumiem

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki- melduje sie po wizycie- wybaczcie ale dzis Was nie doczytam jestem potFornie zmęczona...
ale na szybciorka- Groszek jest- uczepil sie tam gdzie trzeba sliczniutki okrąglutki ale jeszcze malutki:) Jeszcze niewyraźnie ale bylo widac jak poruszalo sie serdulko Groszka :) Wszystko jest ok nastepna wizyta 8 marca :)
Pozdrawiamy ja i Groszek :)

Dzemo jak u Ciebie bo nie moge odszukac??

Witam nowe Mamusie i gratuluje:)

Ostatnia edycja:
Oxiczka super obrazki :) Ja też kiedyś się bawiłam w produkcję nadruków na ciuchy ale miałam ploter i zgrzewarkę i robiłam je z flocka lub flecka :) piękne były,aż żałuję,że sprzedałam maszyny,bo fajnie można się bawić :)

Czesc dziewczynki- melduje sie po wizycie- wybaczcie ale dzis Was nie doczytam jestem potFornie zmęczona...
ale na szybciorka- Groszek jest- uczepil sie tam gdzie trzeba sliczniutki okrąglutki ale jeszcze malutki:) Jeszcze niewyraźnie ale bylo widac jak poruszalo sie serdulko Groszka :) Wszystko jest ok nastepna wizyta 8 marca :)
Pozdrawiamy ja i Groszek :)

Dzemo jak u Ciebie bo nie moge odszukac??

Witam nowe Mamusie i gratuluje:)

Gratulacje :) dziś dzień dobrych wiadomości :)

reklama
Do góry