reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Aniam w marcu robimy chrzciny małego. Może będziesz coś miała. Dla mojej Ali będzie mi potrzebna ładna sukienka.
Dla Leonka mam koszulę, ale nie mam spodni. Wstawię jutro fotkę koszuli, może coś się dobierze. Są u Was krawaty małe lub muszki?

reklama
Aniam potrzebowałabym jeszcze czapkę cieplejszą, bo ta po Maćku jest już mała :-( i go ciśnie. Tylko musiałbym zmierzyć ile tamta miała cm.

A to ta koszula

Załączniki

• SAM_1632.jpg
    SAM_1632.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 60
  • SAM_1631.jpg
    SAM_1631.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 57
maonka - mnie Aniam cudną ocieplaną czapkę z daszkiem wysłała, niebieski jasny, nauszniki, boska! Nie pamiętam ile płaciłam, ale Mać jej ani razu nie ubrał, bo wrzuciłam do szuflady i zapomniałam o niej, a wczoraj mierzę i już za mała. Wyślę Ci jutro MMSa to sobie zobaczysz. MMSem też wyślę foty ubranek, bo na fotosik wrzucać nie mam czasu. I tak jak Aniam pisze ja biorę od niej wszystko w ciemno i jestem zawsze bardzo zadowolona:tak:

Elvie w poniedziałek pakowanie , bo już mi górka dla Ciebie leży , a rzeczy lenki też się sporo sprzedało , więc kaski mi nie przelewaj :tak: Wymiana handlowa :-D:-D
Czapka pewnie jakieś 7-9 zeta kosztowała . W tych granicach mamy czapki .

Dla Gosi też już mi się zbiera . Ja zawsze wolę mieć czas , i jak mi ludzie przynoszą i coś w oko wpadnie to wtedy odkładam na bierząco

Elvie w poniedziałek pakowanie , bo już mi górka dla Ciebie leży , a rzeczy lenki też się sporo sprzedało , więc kaski mi nie przelewaj :tak: Wymiana handlowa :-D:-D
Czapka pewnie jakieś 7-9 zeta kosztowała . W tych granicach mamy czapki .

Dla Gosi też już mi się zbiera . Ja zawsze wolę mieć czas , i jak mi ludzie przynoszą i coś w oko wpadnie to wtedy odkładam na bierząco

czekam, czekam

Maonka A jaki kolor chcesz tych spodni ?
Same do chrztu raczej ciężko , bo my same komplety mamy .

Chyba czarne lub granatowe będą pasować. Stwierdziłam, że nie musi być nic białego, bo i tak w marcu zimno, więc będzie w kombinezonie.

maonka - mnie Aniam cudną ocieplaną czapkę z daszkiem wysłała, niebieski jasny, nauszniki, boska! Nie pamiętam ile płaciłam, ale Mać jej ani razu nie ubrał, bo wrzuciłam do szuflady i zapomniałam o niej, a wczoraj mierzę i już za mała. Wyślę Ci jutro MMSa to sobie zobaczysz. MMSem też wyślę foty ubranek, bo na fotosik wrzucać nie mam czasu. I tak jak Aniam pisze ja biorę od niej wszystko w ciemno i jestem zawsze bardzo zadowolona:tak:
Elvie to super i poproszę o zdjęcia

Aniam potrzebowałabym jeszcze jakieś niedrogie bluzeczki z długim rękawem na Alę, bo licho u nas z tym. Rozm. chyba już 98. Byle by nie różowe, po chrześnicy miałam sporo ubranek w takim kolorze, więc już mi się ulewa. Bluzeczki mogą być nawet czarne.

Jak tam moje zamówienie, będziesz coś miała?

Ostatnia edycja:
maonka - postaram się jutro wysłać foty, bo dziś mam konferencję a sama z dzieciaczkami jestem i nie mam jak zdjęć zrobić.

aniam - dziękuję za przesyłkę, ubranka jak zawsze cudne:tak: Moja niania postara się przez weekend paczkę przygotować,ona w Anglii mieszkała, więc sama zagramaniczne ubranka ma;) Normalnie biznes się rozkręca na całą Polskę. Niebawem Kamykowe sklepy w każdym mieście będą, czego Ci serdecznie życzę!

reklama
Maonka bluzek na 98 to mam teraz sporo :tak: Polukam jutro .

Elvie hehe od nie wiem czy bym chciała , kto by tego pilnował :szok:

Do góry