reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Witam poweekendowo . No i ferie się skończyły :-(. Dzieciaki już w szkole , mąż w pracy. Wczoraj pojechaliśmy jeszcze na cały dzień w góry . Chłopcy pojeździli na nartach , trochę pospacerowaliśmy , bylismy na pysznym jedzonku w "Koziej zagrodzie" . No i tak minął ostatni dzień ferii.
Nie chce mi się strasznie na tą glukozę iść i siedzieć dwie godziny !!! Odkładam i odkładam...
Korba i Robaczek fajnie , że razem poszłyście - raźniej :tak:.
Kciuki za wizytujące dziś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Nika ja na allegro za około 1100 zł wiesz kiedyś z mamawikusi widziałyśmy już tą stronę i mamawikusi nawet zamawiała ten wózek to 2 razy jej napisali że nie ma tego wózka w tej cenie mimo że wcześniej pisałam do nich i był to już sama nie wiem jak to jest z tą ceną na tej stronie :baffled:

Smile z omegą nie pomogę ja biorę już taką w zestawie spytaj w aptece widziałam że jest tego trochę

Witajcie w poniedziałkowy poranek!

Korba, Robaczek, Paulinia to zdrówko Kobietki!:-)

Smile ja niestety Ci nie pomogę, nie biorę OMEGI.

MatkaEwa fajnie Wam minął ostatni dzień ferii:tak:

A my wczoraj leniuchowaliśmy cały dzień. Wieczorem filmowaliśmy się, najpierw Ugotowani - zawsze głodnieję, jak to oglądam:-D:sorry2: Potem juz myślałam, że nie doczekam Przepisu na życie, ale jakoś dałam radę:tak:

Nika ja na allegro za około 1100 zł wiesz kiedyś z mamawikusi widziałyśmy już tą stronę i mamawikusi nawet zamawiała ten wózek to 2 razy jej napisali że nie ma tego wózka w tej cenie mimo że wcześniej pisałam do nich i był to już sama nie wiem jak to jest z tą ceną na tej stronie :baffled:
To moze to jednak sciema jest , wiesz taki chłyt marketindody :-D:-) (to z kabaretu Ani mru mru):baffled:
Spróbuje najpierw u nich, jak nie będzie to niech się cmokną w .... i kupię na allegro.

Nika spróbuj a może teraz będzie ok wtedy pamiętam jak się z mamawiki napaliłyśmy na te wózki i były aż do czasu zmówienia potem nagle się okazało że już niby nie ma :baffled: jeszcze mieli pretensje do mamywiki że zamawiała dwa razy :baffled:

Palin, Korba, Robaczek, ja tez dzis na glukozie, więc się solidaryzuje :) za pól godziny pobranie po 1h....

Natis, sliczne wnętrze :) Korba, tez super zmiany!

Misianka, gratuluje własnego mieszkanka!! :-D

Teri, ja dokładnie wiem co czujesz, bojąc się powrotu chaosu związanego z małżeństwem. Ja tez jestem pedantka, i lubię spokój.. Zuzia już duża, mądra i porządna dziewczynka. A teraz znów świat stanie na głowie.. Ale pocieszam się, ze ten okres niemowlęcia i małego dziecka jest w gruncie rzeczy taki krótki i ulotne, ze trzeba się po prostu nim cieszyć, i jakoś to będzie :)

Smile, ja biorę omega 3, takie:
OMEGA-3 Kapsu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anusia dokładnie czas tak szybko leci a jak zobaczymy te maleństwa to pewnie to wszystko nie będzie miało już znaczenia bo oszalejemy na ich punkcie :-D;-)jak mój Dawid już wyrósł i w domu zapanował porządek i cisza to czasem myślałam że chciałabym żeby choć na jeden dzień wrócił czas kiedy był taki malutki :-D

witam porannie
mam wyrzuty sumienie hehe bo odkąd siedzę w domu to nie lubię weekendów ;-)
zamiast się cieszyć że spędzam czas z rodziną to wolę środek tygodnia, jak nikt mi d...y nie zawraca ;-)
no ale może to kwestia samopoczucia? bo może było by inaczej gdybym była w pełni sprawna?
wczoraj czułam się strasznie, dziś jest lepiej, zaraz trzeba będzie iść na jakieś śniadanko

anusia dokładnie czas tak szybko leci a jak zobaczymy te maleństwa to pewnie to wszystko nie będzie miało już znaczenia bo oszalejemy na ich punkcie :-D;-)jak mój Dawid już wyrósł i w domu zapanował porządek i cisza to czasem myślałam że chciałabym żeby choć na jeden dzień wrócił czas kiedy był taki malutki :-D

tez tak myśle :) wszystko samo się jakoś pouklada, i tak jak piszesz dzieiaczki nas oczaruja, inaczej patrzy sie na czyjeś a inaczej na swoje hihi nie ma co się martwić na zapas :) ja mam wrażenie, ze Zu ledwo co sie urodziła.. A to już 7 lat :)

reklama
Witam się w zimny poniedziałkowy poranek;-)

Ja już po śniadanku, Wiki odwiozłam do przedszkola, mieszkanie ogarnięte, kawusia zaparzona, więc teraz mogę spokojnie zasiąść przed kompem i nadrobić zaległości od wczoraj.
Jakoś nie miałam weny wczoraj na nic. W dodatku miałam jakiegoś doła, ale było to chwilowe, bo już jest lepiej:-).
Zajrzałam wczoraj sobie na inne wątki, trochę sobie poczytałam i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy.
Byłam również na wątku dotyczącego imion dla naszych dzieciaczków.
Zamieściłam tam swojego posta o swoich wątpliwościach, co do wyboru. Chyba za dużo myślę, bo zaczęłam się zastanawiać, czy dokonaliśmy właściwego wyboru. Wypowiedzcie się na ten temat, może mi się trochę poprawi:-(. Czy Was też nachodzą takie wątpliwości, czy dokonaliście dobrego wyboru i czy nie będziecie potem żałować swojej decyzji? Kurczę, ale mam mętlik w głowie...

Do góry