no i kolejny dzień za nami. popołudniu coś mi do głowy strzeliło i wszystkie kwiaty, małe i duże, wsadziłąm do wanny i zrobiłam im prysznic wraz z ewentualnym obcinaniem brzydkich liści itd. no i do tego odkurzanie, zmywanie podłóg, mycie garów i cała masa innych rzeczy.
Misiek obudził się ponad dwie godziny temu i spać nie chce sam w pokoju więc na zmianę chodzimy z M i próbujemy go usypiać. na razie skutek marny;/
do tego zgaga niemiłosierna mnie męczy a zaczęło się od durnej żelki o 16.
aniulkas byle zdrowe Dziecię było, to najważniejsze
Herbata będziemy trzymać kciuki na pewno i czekać na wieści od Ciebie
natalia teraz tak zerknęłam na Twój suwaczek i to już już termin dla Ciebie

nie wiem czemu myślałam, że masz późniejszy
lilikasia i będą coś teraz działać z Twoimi kamieniami? a niestety tak już jest w tych przychodniach;/ raz jak byłam na badaniu krwi, nie było żadnego miejsca wolnego no to stanęłam ścianę podpierać i dorwały mnie skurcze, spytałam się jednej babki czy nie mogłabym usiąść na jej miejscu na chwilę do czasu jak mi przejdzie. a ta do mnie, że mogłam w ciążę nie zachodzić i mam co chciałam... w rezultacie ustąpił mi 60 letni Pan;/ zresztą przychodnie to temat rzeka, tak samo jak i polityka
anka normalnie szalejesz z tymi zakupami
zabka takie bóle są normalne. jak zaczną być regularne i się nasilać to znak, że już czas
Aleksp jeśli rosół zjadliwy to tylko się cieszyć

a i jeszcze te podusie. ahhh skąd Wy takich dobrouczynkowców bierzecie?
kociatka ależ piękny Malec!!! a ile włosków ma hihi

cud malinka
Kaso gratulacje! zdrówka dla Malutkiej i spokojnych nocek
maryńka łatwego egzaminu
daga widzę, że u Ciebie fala na słodkości jak i u mnie.
Zuzkon szybkiej ulgi po tym antybiotyku Ci życzę, ale tego usuwania to nie zazdroszczę w ogóle;/
agula Mały pewnie wie co robi

co się będzie na mrozy pchać jak tu zaraz słoneczko i cieplutko ma się robić
basieniak no to super wieści

i tylko tak dalej.
Szczebiotka niech humorek się poprawia szybciutko u Ciebie
Ewelinka to mogą być też takie upławy po prostu a nie koniecznie sam czop
ala to dość sporo, więc może się dostanie. a drogie są generalnie przedszkola u Was?
Nomi dacie radę powoli się ogarnąć ze wszystkim. na nude na pewno nie będziecie narzekać