poli0105
Fanka BB :)
Rekord pobity, synek nie spal od 23 do 4..ciągnąl cyca lub sie darł. Teraz grzecznie lezy..nie rozumiem tego. W dzien to inne dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
super, że gnidka rozpakowana. to teraz koleżanki drogie z wyspy jak się maluszki oswoją z własnymi rodzicami to trzeba się spotkać
bo dolegliwości ciążowe poszły sobie precz więc droga wolna 
Jestem załamana dzisiejszą nocą, czuje się beznadziejnie jako matka

Narazie ogarniamy sytuacje więc was nie nadrobię. 

Jutro mam rano wizytę u gin to się dowiem co dalej. Jeśli moja kluska przybrała do 4 kg to najprawdopodobniej będzie cesarka, ale to jutro się wszystko okaże.
wstawanie z łóżka mnie dobija, ostatnio aż się popłakałam z bezsilności bo się najzwyczajniej w świecie nie mogłam podnieść :-(
i teraz zbieram dokumenty. formę z poczty już mamy, jutro idziemy do GP to niech podpisze...
), znów się obudził, zrobił kupkę, zjadł, poleżał i śpi. Zaraz pewnie wstanie. Czemu tak nie jest w nocy? Zaparcia to nie sa, kupkę robi bardzo często. Chyba rzeczywiście będę jeszcze coś jeść późnym wieczorem
Zdążyłam poprasować, zjeść śniadanie, umyć się, zrobić ryż z jabłkami