Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mąż do skarbówki i zusu już 3 raz jedzie
Och ta biurokracja. Przynajmniej z pzu odszkodowanie przyszło mega szybko, bo w kilka dni
Czekam jeszcze na kaskę za pobyt w szpitalu;-)
mam doła że jakbym zaczęła teraz rodzic to chyba by mnie izolowali.

Gosiu, ja tez bede wyrabiac irlandzki bo my w maju mamy komunie i tez wybieramy sie do PolskiMam juz wszystkie dokumenty potrzebne czekam tylko teraz na PPS i zeby zarejestrowac malego. A to zapodziane P-60 powinniscie bez problemu w Revenue dostac, tylko trzeba powiedziec do czego jest potrzebne, bo slyszalam ze inaczej robia problemy. Mojemu M wszystkie potrzebne P-60 jeszcze raz wystawila ksiegowa w pracy.
Gosiu, ile razy byly u Ciebie polozne? Bo u mnie przyszla w zeszly wtorek i od tego czasu nikt nie zagladal, nie wiem czy to normalne
Martunia- ja uzywam irlandzkich, ale znalazlam, ze odpowiednikiem mleka ktorego uzywam (Aptamil) jest polski Bebilon a kropelki tu nazywaja sie colief a w Pl delicol- mozna je podawac od pierwszego dnia.
Zanetko- ja od wczoraj smaruje te wysypke linomagiem, zobaczymy czy to cos da. Myslalam na poczatku ze byc moze to od mleka, ale bylaby pewnie jeszcze w innych miejscach, jak brzuszek czy pupa. Potowki tez to raczej nie sa... W poniedzialek ide do lekarza wiec zapytam sie dokladnie.
musze na necie poszukać
chociaż chyba Bella ich używała ale od jakiegoś czasu nie pojawia się na forum
Bella żyjesz?
tylko pozazdrościć. A Tosiek uroczy 
głośno, mocno, długo.. masakra. I daję butelkę, modyfikowane w nocy które podawałam narazie odstawiłam.. Zobaczymy jak będzie.
i wszyscy mówią, że się kluseczka robi.