reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczko doskonale Cie rozumiem :* Niby z jednej strony człowiek sie cieszy, ale z drugiej wiadomo ... popłacz sobie, to Ci dobrze zrobi :* Tule mocno :*

Sylwia a pewnie,że nie odpuszczaj ... Po co dziecko ma sie męczyć...

a ja sie zastanawiam kiedy przestać wybudzać w nocy mała na jedzenie i pozwolic jej samej się wybudzić... Wczoraj np. zjadła ok 20, a później już ją sama wybudziłam o 3, bo nie wstawała... Jakies sugestie ??

reklama
Losiczko dostałam paczkę ale na razie :no: Tylko jedna :eek: Ta z " wkładką" :-D:tak: Kurcze razem wysłane ech juz nie mogę sie doczekać tej drugiej :tak:
Bardzo dziekuje za porządne wykonanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak: Lily tez ci bardzo dziekuje śliczna jest Buziaki :-)

Sorki dziewczynki za post po postem ale to o czym innym

Losiczko ja wiem ze to cię bardzo boli:no: i sądzisz ze zycie jest niesprawiedliwe bo tak jest :no: Ale tak jak pisze Rozia popłacz sobie wyrzuc z siebie żal a potem wysuń cyc do przodu wrzuć uśmiech na twarz i maszeruj dalej przez zycie bo nie ma innego wyjścia jestem wspaniała osoba pełna ciepła i miłości ale widocznie tak musi być tule cię najmocniej jak umiem.
A Lily posyła najsłodszego buziaka ;)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki .

Liluu dziwna sprawa :baffled: no chyba nie zginęła ta druga
:-( daj znac oczywiście .

No tak........nic innego nie pozostaje jak własnie cyc do przodu i dalej sobie życ. Jutro już mi będzie lepiej .......mam nadzieje :sorry::sorry::sorry:

Losiczko mam nadzieje ze nie zginęła tylko sie zapodziala bo tak a nia czekam :(

Losiczko za chwile wstawie zdjęcia za g :-D

Dziewczyny ja pierdziu :szok::szok::szok: własnie dzwoniłam do siory żeby jej pogratulowac a ona do mnie że poroniła i to miesiąc temu czyli zaraz po tym jak Wam pisałam że niby jest w ciąży.:-:)-:)-( A zdjęcie na fb wstawiała ze zdjęciem ale to nie jej :baffled: wszyscy jej gratulowali to usunęła bo dopiero blondyna pomyślała co zrobiła :baffled::baffled::baffled:.

Nie normalnie czuję sie tak :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Losiczko no co ty:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: matko co z nią :baffled::baffled:

a na grupie zdjęcia jedno ze specjalna dedykacja :tak::tak::-):-)

Liluu widziałam ;-);-);-) dzięki :-)

A co do mojej siory to już bez komentarza .......ona własnie zawsze taka była i jest i dlatego nasz kontakt jest do minimum ograniczony bo my sie od urodzenia nie rozumiemy :-(

Dobra już Was nie męczę ;-) spadam troche poszurać :-)

Liluu ale napewno jesteś zadowolona z torebek ??? Tzn narazie z jednej ;-)

reklama
Do góry