reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Ja też witam sie niedzielnie ale u mnie szaro buro i ponuro :-(
A mój mężulo wczoraj o 21 jechał do tesco po lody

tyle że nie było truskawek :-(
Miłego dnia dziewczynki :-)
Ja też witam sie niedzielnie ale u mnie szaro buro i ponuro :-(
A mój mężulo wczoraj o 21 jechał do tesco po lody

Miłego dnia dziewczynki :-)
ja głupia nie wiem czemu pomyślałam że to twój syn będzie tatą no a przecież by wtedy pisało że będziesz babcią
szkoda że siostrze się nie udało, ale ty też nie płacz i sie nei dołuj. Masz wspaniałych synów i cały czas sobie to powtarzaj
kurde ja nie kapuje, jak mleko nie podchodzi to czemu do razu nie zmieniacie na jakies lżejsze albo może dla alergików ?
a jak ci przybiera? jak dużo i ładnie to ja bym dała jej spokój i niech śpi, a jak słabo przybiera to bym budziła.
obserwój jeszcze jutro i nawyżej w pon przedzwoń do lekarza i sie podpytaj. Może dzisiaj taki senny dzien ma.
agnese, roszpunka - wiekszość malutkich dzieci budzi sie tak wczesnie rano, a po kilku godzinach robi sobie drzemke. Jedyny sposób to robić drzemke razem z dzieckiem. Mati to chyba pierwsze 4 lata budził się o 6, dopiero teraz jak może to budzi się tak o 7
roszpunka - ja bym raczej grubych zasłon nie kupowała bo sie bedzie strasznie kurz na nich zbierał. Ciężko wyprać albo wytrzepać. Może lepiej jakies ciemne, porządne rolety?
lori on ma hipoalergiczne nan ha ale zmienilam mu juz na bebiko ha narazie jest o niebo lepiej a glupia lekarka kazala mi go na nan do piatku ciagnac
-Lorelain-
Fanka BB :)
Rozia - no i jak tam w nocy? wybudzałaś czy przespała? ... daj znać czy dzisiaj w ciągu dnia tez będzie takim śpiochem 
losiczka - ja tez mam faze na truskawki, robie koktajle z truskawek i bananów a do tego świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy, a na wieczór sok warzywny i tak prawie codziennie. Na truskawkach o tej porze roku chyba zbankrutujemy bo mały też uwielbia. Dobrze że mam jeszcze narobione z lata kompoty truskawkowe.
Sylwia - ja kojarze że hcyba dobre mleko było bebeilon dla alergików kupowany na recepte od lekarza dużo tańszy. Kurcze szkoda że on musi sie tak namęczyć przez mleko.

losiczka - ja tez mam faze na truskawki, robie koktajle z truskawek i bananów a do tego świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy, a na wieczór sok warzywny i tak prawie codziennie. Na truskawkach o tej porze roku chyba zbankrutujemy bo mały też uwielbia. Dobrze że mam jeszcze narobione z lata kompoty truskawkowe.
Sylwia - ja kojarze że hcyba dobre mleko było bebeilon dla alergików kupowany na recepte od lekarza dużo tańszy. Kurcze szkoda że on musi sie tak namęczyć przez mleko.
Lori w nocy sama sie wybudziła jak była glodna, ale nie z płaczem tylko tak ok :-) No i nad ranem, ale top bardziej ja brzuszek wybudził. Dzis juz tak nie śpi :-) Tzn. spała do południa, ale to dlatego,że na zakupach bylismy, a teraz sobie śmiga :-)
Sylwia to super,że troszkę lepiej jest po tym mleku :-)
Sylwia to super,że troszkę lepiej jest po tym mleku :-)
jutro nie dam rady jechac do lekarza ale we wtorek nie odpuszcze i zarzadam mleka bebilon pepti poniewaz maly jest alergikiem po mnie sie okazalo bo oliwka tez to miala i pila pepti.
dzieki temu mleku byla calkiem inna a kosztowalo wtedy 6 zl teraz chyba 12 zl na recepte ale okaze sie jak lekarka mi zapisze
dzieki temu mleku byla calkiem inna a kosztowalo wtedy 6 zl teraz chyba 12 zl na recepte ale okaze sie jak lekarka mi zapisze
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Miłego dnia :-):-):-) narazinko :-):-):-)
Miłego dnia :-):-):-) narazinko :-):-):-)
Dzień dobry :-)
No i gdzie sie wszystkie podziały ?? Wstawać śpiochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie Bianka poszła wczoraj spać po 20, obudziła się po 4 na jedzenie, a później po 7, zjadła i spi daloej :-)
Słonecznego dnia Wam życzę :-)
No i gdzie sie wszystkie podziały ?? Wstawać śpiochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie Bianka poszła wczoraj spać po 20, obudziła się po 4 na jedzenie, a później po 7, zjadła i spi daloej :-)
Słonecznego dnia Wam życzę :-)
reklama
Hej Kochane
jestem nareszcie :-) Przepraszam ale nie nadrobie :-(
Byłam dzis na wizycie i wszystko ok
głowka ,serduszko,kregosłub,buziulka i paluszki 

Synek jest synkiem i nic sie nie zmieniło no i na 100 % juz sie nie zmieni 

rosnie mały wiercioch bo nie chciał sobie zrobis zdjecia w #D hihi i co Pani doktor chciała pstryknąć zakładał noge albo reke na głowe 

Waży 300 gram i wychodzi idealnie z usg 19tydz i 4 dni
Fotki na grupie małego rozrabiaki

jestem nareszcie :-) Przepraszam ale nie nadrobie :-(
Byłam dzis na wizycie i wszystko ok

Fotki na grupie małego rozrabiaki

Podziel się: