Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tyle że nie było truskawek :-( ja głupia nie wiem czemu pomyślałam że to twój syn będzie tatą no a przecież by wtedy pisało że będziesz babcią
szkoda że siostrze się nie udało, ale ty też nie płacz i sie nei dołuj. Masz wspaniałych synów i cały czas sobie to powtarzaj
kurde ja nie kapuje, jak mleko nie podchodzi to czemu do razu nie zmieniacie na jakies lżejsze albo może dla alergików ?
a jak ci przybiera? jak dużo i ładnie to ja bym dała jej spokój i niech śpi, a jak słabo przybiera to bym budziła.
obserwój jeszcze jutro i nawyżej w pon przedzwoń do lekarza i sie podpytaj. Może dzisiaj taki senny dzien ma.
agnese, roszpunka - wiekszość malutkich dzieci budzi sie tak wczesnie rano, a po kilku godzinach robi sobie drzemke. Jedyny sposób to robić drzemke razem z dzieckiem. Mati to chyba pierwsze 4 lata budził się o 6, dopiero teraz jak może to budzi się tak o 7
roszpunka - ja bym raczej grubych zasłon nie kupowała bo sie bedzie strasznie kurz na nich zbierał. Ciężko wyprać albo wytrzepać. Może lepiej jakies ciemne, porządne rolety?

głowka ,serduszko,kregosłub,buziulka i paluszki 

Synek jest synkiem i nic sie nie zmieniło no i na 100 % juz sie nie zmieni 

rosnie mały wiercioch bo nie chciał sobie zrobis zdjecia w #D hihi i co Pani doktor chciała pstryknąć zakładał noge albo reke na głowe 

Waży 300 gram i wychodzi idealnie z usg 19tydz i 4 dni