reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy jestem do Twojej dyspozycji ;-);-);-)

Liluu to Ty sie podłóż do szczepienia :-D

Dziewczynki facet wygrał w RMF FM ( radio ;-)) 370 tyś złoty. Wybrał sejf nr 2 gosciu dawał mu 20 tys za ten sejf on powiedział ze nie bo wybiera 2 .A dlaczego 2 ??? Bo ma 2 kochanych dzieci. No i własnie ta 2 przyniosła mu szczęscie. Tak krzyczał , płakał ze szczęcia ze i ja sie poryczałam :sorry2:

reklama
witam babulce

u nas dzisiaj słoneczko w końcu. umyłam dwa okna, zaliczyłam dwa spacerki, Oluś śpi na dworze jak złoto. za to rano pobudki o 5.30 ale jak jest taka pogoda to i wstać można.

malami jak dobrze że wszystko ok. odpoczywaj teraz a synuś niech rośnie.

rozia ale ci zazdroszczę takiego śpiącego dziecka. u nas nadal 2 pobudki w nocy no i rano od 6 urzędujemy. ale i tak kocham tego mojego łobuza nad życie. w dzien za to śpi dużo

katy biedna jesteś ale mam nadzieję że twoje cierpienie zostanie wynagrodzone. zaciskam &&&&&&&&&

My juz po ale były krzyki i żale ze aż mi sie płakać zachcialo :baffled: Nigdy wcześniej tak nie miałam ale teraz to mam ochotę zrezygnować z tego cholernego zcepienia !!!!!!:crazy:

powiedzcie mi mamusie jakby malenstwo dostało gorączki to co mam jej dać i czy mogę mam nurofen ale tam pisze od 3 miesięcy i nie wiem czy mogę jakby cusik tfu tfu tfu ale nigdy nic ńie wiadomo a tutaj to nawet nie badają dzieciatka przed szczepieniem :szok::confused: Więc jak zapytałam co podać gdyby goraczkowala to powiedziano mi ze nic :baffled:

Katy co ty kombinujesz ??

Helllooo
Witam sie w ten sloneczny dzien
Ja dzis sie wzielam za sprzatanie w szafie..selekcja butow.kurtek..i znowu pelno do wyrzucenia..:-) bo przekladam chowam a i tak nie chodzimy w tym ...chyba pogoda na mnie dziala :-):-) lece was poczytac..i znikam na allegro :-):-):-)

Dziendoberek :-):-):-)

Oj babeczki co tu taka cisza od paru dni :-( meldowac się proszę :-) co tam u Was ??? U waszych dzieciaczków :-) u waszych mężów ;-)

Mój w pracy to ja go oczywiście love :-D tzn wczoraj poszedł na chorobowe na 2 tyg na rwę ;-) robi fuchę bo szef spóznia sie z wypłatą 3 tyg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Marcinek pojechał w delegację .

Kończę torebki Joanny a Wam życzę miłego słonecznego wtorku :-):-):-)

Ilonko ;-);-);-);-);-)

Witam

Od kilku dni pogoda super,więc my spacerujemy sobie dużo. Dziś też zaraz wstawiam obiad i wypad:)
losiczko pisałam do Ciebie na Fb ale nie odpisałas nie doszło?'

Katrina ale ten czas leci o nie nasze chłopaki 9 m-cy a za 3 miesiące impreza roczkowa:) gratki dla Kubusia:)

Aniu
na gorączkę możesz podać wszystko co dla dzieci albo czopek albo syropek. w czopkach jest paracetamol a w syropku ibum, ibufen,paracetamol,nurofen i inne. Ja jakby spuchło miejsce kłucia to zrób taki okład z wody i sody.

Antek w dalszym ciągu nie chce powiedzieć mama. Mówi: tata,dziadzia,dada, ide,tak.
Biegnie na czworaczkach i krzyczy ide! ja pytam gdzie idziesz? a on siada na pupę macha rączką i mówi :dada. Włączam telewizor i mówię będziesz oglądał baję? a on : tak.:)

reklama
Dzień dobry :-)

Jestem i ja :-)

U nas znowu brzuszek troszkę meczy :-( Nie wiem czy to nie po herbatce na laktacje ja tak męczy :-( ech..... Dobrze,że chociaż nie płacze to moje dziecię :-)
'
Dziś lub jutro ma przyjść stolarz i skończyć ta kuchnię i szafę :-) Hip,hip, hurra !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Co sie dzieje z ilonką ?? No i gdzie reszta dziewczyn ??

Miłego dnia :-)

Do góry