reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Ja natomiast MUSZĘ sobie kupić jakieś kapcie do szpitala, bo po prostu nie mam żadnych. Ale kupię raczej jakąś taniznę plastikową, żeby mieć w czym pod prysznic wejść, bo bosą stopą nie stanę, ble:baffled:

reklama
KASIENKA, ale zaszalalas z rozmiarem literek:-D..Twoja brokulowa mi sie najbardziej rzucila w oczy, ze wszystkich przelecianych biegiem w tel postów:-D..

ULLANA, zaciskaj mi tam konczyny!!!!!!!
Glowe w dol, tylek do gory.

Blizniaki dzisiaj koncza trzy tyg.. Boze, kiedy to mi ucieklo i gdzie..

Co do kapci..ja nie chodze w kapciach..blee:-D w domu ew crocsy , japonki latem. Zadnych papuci..brrrrr:-D

Ostatnia edycja:
a ja caly dzien obserwuje mojego syna i nie za dobrze mi to wyglada, kaszle jak gruzlik, ma troche wezly chlonne powiekszone, katar, temp. wzrosla na 37,9, ale ma jeszcze humor i jje, mam nadzieje ze ta wstretna szkarlatyna go nie dopadla bo wtedy ja pewnie tez to zlapie... ale czytalam ze nie jest to niebezpieczne dla dziecka tylko antybiotyk trzeba brac...

k.a.j.a- niech zdrowo rosna, az sie nie chce wierzyc ze to juz 3 tygodnie...

fiolkowa- ja tez kupilam najtansze ktore tez sa pod prysznic, wychodzac ze szpitala i tak je wyrzuce jeszcze w szpitalu, nie bede bakterii szpitalnych do domu ciagnela

Kasienka miednica, kość łonowa i pachwiny jakby mnie ktoś rozrywał!!!masz to szczęście że sobie rozchodzić możesz!!!:-D
ja dziś w nocy stękałam, M wystraszony aż usiadł "co się dzieje" a ja mówię "nic, śpij- tylko zmieniałam stronę!"

eklerkaa to straszny ból jak się ma zapalenie pęcherza... współczuję!:-(

sembo za tydzień będziesz już wolna od pracy!:) ja obrączkę zdjęłam już miesiąc temu!

cytryna a ja bym normalnie chyba zapłaciła gotówką za takiego porządnego bąka!!:szok: aż cały brzuch mnie boli i się napina ale wiem tyle że to jelita- masa w nich gazów...
drożdżóweczkę zrób z jabłkami:-) ja też już na tę okazję jabłuszka mamie kazałam wyjąć!

nanu gratuluję udanych zakupów!

Aśka tak myślałam ze jak skręcisz to przesadzisz!!:no: to teraz się połóż i napawaj widokiem pięknego mebla

ja to chyba bym musiała szukać kapci jakby mi kazali ubrać. tak rzadko wstaję ze stwierdziłam nie opłaca mi się nic na nogi naciągać!:rofl2:

No właśnie też biorę kapie gumowe pod prysznic, bo mam wizualizację każdego rodzaju grzybicy i bakterii na brodzikach szpitalnych... :eek: Ble :baffled:

Kartagina, królestwo za bąka powiadasz? :-D Najlepiej działa w takim przypadku pozycja "na pieska". Serio, trzeba się podeprzeć łokciami i parę chwil spędzić w takiej pozycji, W. mi powiedział i naprawdę działa! :-D

Cytryna - to ja sobie wlasnie wczoraj zakupilam pare mieciusnych kapci do szpitala za cale 7,99zl:-D Ja naleze do tych kapciowych -nie umiem chodzic za bardzo bez;P A mysle, ze pod prysznic tez sobie kupie jakas plastikowa tanizne. A twoja mama przypomina mi moja tesciowa, ktora wie zawsze co jest dla mnie i meza najlepsze:-D

Kaja - no rosna te twoje brzdace -jak my bedziemy sie rozpakowywac to twoje maluchy juz beda takie "stare":-D

Kartagina - moj maz tez sie czasem w nocy wystraszony pyta co mi sie dzieje, tak stekam:-)

Ucielam sobie drzemke popoludniowa. I musze z psiakiem na dwor wyjsc a potem troszke w koncu posprzatac.

P.S. Jedyne ciasto drozdzowe jakie potrafie zrobic to ciasto na pizze:-D

Nie piszcie o ciastach, bo ja nic praktycznie nie umiem. Jestem antytalent:baffled:

A w kapciach nie chodzę wcale, jakoś nie mogę. Ani Kuba ani Małż, żadne kapci nie ma. Kubę będę musiała chyba nauczyć, bo w przedszkolu chyba trzeba...

Ale jestem wkurzona :( płakać mi się chce aż. ! Czekałam cały tydzień na wizytę w polskiej klinice i jak na szpilkach odliczalam dni do wizyty by sprawdzić czy wszystko OK bo tu w uk nie badają cię ginekologicznie a poza tym miałam mieć robione jutro usg..... iiiii cooooooo! ODWOŁALI MI WIZYTĘ...!!!!!!!!!! ZE LEKARZ SIĘ SCHOWAŁ NIBY. Wizyta za tydzień w sobotę o 10.40 ;/ beznadziejnie

reklama
Kapciom mowie stanowcze nie!Jak Kaja-ja w crocsach albo japonkach.Ale przewaznie szuram skarpetami albo na boso :-) Takze mi nawet do glowy nie przyszlo kupowac kapcie do szpitala....

Kaja maluchom najlepszego po 3 tygodniach.To az nierealne,ze to tak zlecialo...

Najlepszego kobity.Moj maz dzisiaj przyjechac odebrac nas od mojej mamy(bo mialam bilans 5-latka z mala a pozniej pedem do gina) i wszedl z 2 bukietami tulipanow :-D Ja zapomnialam zupelnie.A dodatkowo na mnie czekal ananas,kiwi,truskawki i zrobil mi swiezy sok wyciskany z grapefruita i poramanczy...mniam...Poczulam sie rozpieszczona :-)

Do góry