reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Kurcze eklerka szkoda że Ci odwołali tą wizytę, no czasami niestety tak bywa, ale tydzień szybko napewno zleci!!!

kasienka ja tez do tych kapciowych należe i nie wyobrażam sobie chodzic bez. I tak jak Ty planuje kupic 2 pary jakiejś tanizny do szpitala, jedne do chodzenia, drugie pod prysznic.

Kaja ale szybciutko zleciało te 3 tygodnie. Niesamowite!!! Co tam w ogóle u dzieciaczków?

reklama
Tym razem żadnych podtekstów. Naprawdę działa na bączki, a ja tam się nie lubię męczyć z gazami, jeśli mnie boli :baffled:

może i czuć podtekst ale jak pomaga na pieska to spróbuję, ale może poczekam aż rodzice pojadą bo byłby wykład że nie leżę:) M całe popołudnie wierci dziury w schodach na deski, głośno że własnych myśli nie słychać! a dzidziol buzuje, chyba nie znosi takich natężeń!

Spróbuj, Kartagina, serio. Ja to po prostu już koncertuję od popołudnia, bo co chwilę mi buzuje w jelitach, a jak nie puszczę bączka, to brzuch ciężki i pobolewa, a chyba nie o to chodzi kurna :-D

Powiem wam ze te baczki w ciazy sa masakryczne ja to juz swoich nawet nie umiem na wodzy trzymac i tylko sie modle zeby publicznie jak najcichszy byl:baffled::-D:szok:

No a ja juz nie wyrabiam poszłam sie wykąpać zrobilam prysznic bo jak w wannie siedze to pozniej ciezko sie z niej wytoczyć i trochę sie poschylałam przy myciu głowy i wróciłam do pokoju z kluciem w boku:angry:boszzzz jaka ja juz niemrawa jestem az mi sie płakać chce:no2:

reklama
Do góry