reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Krystek już smacznie śpi... za to Radek jeszcze nie... i pewnie z samego rana będę mieć pobudkę... później się kładzie,wcześniej wstaje...
Witajcie,

Wiecie co:wściekła/y:, na prawdę tu u nas na Andersa to strach przejść przez ulicę...dzisiaj o mały włos a byłaby znowu tragedia, aż mi się płakać chciało...jeden samochód zatrzymał się część ludzi przeszła a tu na drugim pasie jak strzała jakiś debil przejechał:wściekła/y:. Boże nogi miałam jak z waty bo ja z Michałem byliśmy już blisko tego pasa:no:
.
To strach przechodzić przez pasy jak tacy wariaci jadą po drogach:no:

Już wyjaśniam, Juli jechał z M Pandą (z tyłu jest kratka i tylko 2 fotele są dla kierowcy i pasażera) na przednim siedzeniu na podstawce i w pasach i jak M nagle zahamował to szarpnęło go mocno do przodu. M i tak wolno jechał bo dopiero co z parkingu wyjechał :tak:.
Dobrze, że nic się nie stało J:tak:

yupi yupi nareszcie weekend....ależ się cieszę....i jeszcze radosć bo J zrobił mi w końcu samochodzik.....koniec z mpk...
Udanego wypadu do siostry :tak: Super, że autko masz sprawne:tak:

maltanka to ten kurczaczek
Zobacz załącznik 546817

a to moje nowe pisanki

Zobacz załącznik 546816

P.S zaniosłam do Czarka do przedszkola pisanki i kurczaczki....zrobiłam jeszcze takie mniejszego i dzisiaj pani w przedszkolu powiedziała że kurczaki poszły za 50 zł....cieszy mnie to niezmiernie bo kasę mają przeznaczyć na hospicjum.....
To się nie dziwię, że za tyle poszły kurczaki , bo kurczaczek i pisanki są śliczne:tak:.

reklama
witam porannie
jejku co za pogoda:wściekła/y::wściekła/y: gdzie ta wiosna???? jeszcze śnieg zaczyna padać.....
wczoraj poczytałam le zasnęłam przed kompem, zmogło mnie w kika minut a jak wstałam to już nie miaam siły odpisywać,

wczoraj byłam z Zosią na szczepieniu i chyba Z przeżywała wizytę bo strsznie nerwową noc mieliśmy, wieć chyba zaraz obie idziemy spać...

madzienka ja na smotne spacery zabieram audiobooki;-);-) wciągam się właśnie w grę o tron:tak:

pytałyście o Mikiego, już jest duzó lepiej chętniej idzie do sali bo to był taki najbardziej krytyczny moment, z domu wychodzi uśmięchnięty, wieć jest ok

Zosia przysypia wiec wracamy do łóżka
milego dnia:tak:

Witam. Właśnie gdzie ta wiosna... wczoraj tak fajnie było:tak: a dziś znowu pada... W. mi mówił, że od 2 zaczął... My już po śniadanku... Radek mi późniejszą pobudkę zrobił bo koło 7:-D.

hej dziewczynki jak fajnie jest wstać i się z niczym nie śpieszyć....właśnie kończę pakowanie i zaraz wyruszamy....ale musiałam Wam powiedzieć Dzień Dobry.....

Witajcie o sytuacji za oknem już szkoda słów....
mnie od wczoraj wieczór strasznie boli głowa...i w nocy też bolała, mam nadzieję że dzisiaj ból mi minie:tak:
tabletki nie pomagają, może okład sobie jakiś zrobię...

Eliza udanego wypadu do stolicy...
super akcja w przedszkolu i cena extra ale za takie cudeńka to nic dziwnego...:tak:

Mandziulka drzemkujcie...i oby więcej nieprzyjemnych objawów poszczepiennych nie było...
ile Zosieńka waży??

Sunday czekam na fotkę odwrotnego kuraka...może to pomysł na coś oryginalnego:tak:

to moje tegoroczne upinanki...

wielkanoc2013.jpg

Załączniki

• wielkanoc2013.jpg
    wielkanoc2013.jpg
    71,1 KB · Wyświetleń: 65
Witajcie w drugi dzień wiosny:sorry2:
wczoraj odwiedziliśmy po południu Plazę, poszukuję coś dla siostry do nowego mieszkania, ale nic nie było, zaszliśmy tez do h&m, ale tam to bez pięciu stów to nawet nie ma się co wybierać, a i tak bardzo nic mi nie wpadło w oko. :dry: No i wracając do domu wycieczka nas kosztowała mandat:angry:

edit:
madzienka cudne pisanki, a ten brązowy zajec rewelacja:tak:

eliza
śliczny kurczaczek i pisanki, udanego wyjazdu ps. ja bym tak chciała wstać i się nie przejmować niczym, ale u mnie to chyba niemożliwe, no chyba, że w sobotę "firma" zamknięta:-D
sunday ale wam dobrze dlaczego u nas nie pracuje się do środy to niesprawiedliwe:-p

justyna wrzuć linka do tego obiadku na kulinarny co? plisss

mandziula
i jak pospałyście

pospałyśmy prawie 30 min, zawsze to coś, potem zrobimy poprawkę:-D:-D
Zosia waży 4710g, taka kluska z niej;-);-)
maltanka oj mandat... nie lubię takich niespodzianek:no::no:

madzienka śliczne dekoracje robisz, już u was święta czuć:tak:

Ostatnia edycja:
Madzienka wow swietna ta Twoja kolekcja...a kurczak brazowy jak zywy:-D
Mandziula miłego drzemkowania;-)oby Z juz nie marudzila....
Motylla dzieki swoim szkrabom masz długi dzien;-)
Elza spokojnej podrozy i milego weekendu....

Wczoraj dojrzalam dwa dolne 5 u B i juz kolejna gorna idzie...i juz wiem skad ten lekki stan podgoraczkowy w zeszlym tygodniu ja patrze na jego zabki z przodu czy juz jakies ida bo na dole ma tylko dwie jedynki i na gorze jedynki i dwojki a tu tak daleko wylazly....dziwnie mu te zebolki rosna ale najwazniejsze ze cos sie ruszylo w tym temacie....

Ja mam nastroj od wczoraj do d......wiec dzisiaj z racji weeekndu musze sie zresetowac przy procenciku......

Na wczorajszym bilansie ok....jesli chodzi o ten kaszel co czasem M meczy to on moze byc na tle alergicznym bo kaszel przy robakach to meczacy noca, kolejnym objawem robakow moze byc podrazniony odbyt takze Pan doktor to wykluczyl....wazymy i mierzymy ok wiec mamy sie nie zmuszac do jedzienia na sile......

Ostatnia edycja:
reklama
Hejkaczytam i czytam co u was, my niby w domu jesteśmy ale ciagle cos trzeba załatwiać, cieszę się w sumie bo dni mijają niesamowicie szybko.Gabcia na szczescie zdrowa jak przedszkole omija ale pogoda jest okropna. My dziś zaraz ruszamy na miasto bo mamy pilna wizyte na poczcie dokumenty z mojej pracy wysłać. Wczoraj po południu miałąm spotanie z koleżakami z byłej pracy i tylko sie cieszę że nie musze tam chodzic....Gabrysia ma fazę na spódnice z domu sie ruszyć nie chce bez spódnicy a tu taka pogoda że nie ma jak dziecku spódniczek ubierać:(Marz jak twoja nauka.Madzienka ta pogoda utrudnia wszystkim zycie i pomyśeć ze chyba jeszcze w kwietniu moze nads niemiło zaskoczyć. le Ty i tak sobie bedziesz dobrze radzić duża pomoc w Julci, a kiedy to Jajeczko?Upinanki super, króliczek świetny a Julcia w okularkach juz taka dorosłaMaltanka my codziennie wstajemy przed 7 dzis w pół takze też nie ma szans sie wyspać, życzę zdrówka dla H. Jak Wam dobze z tą babcią.Elza przed wami fantastyczny weeknd, świetnie do mnie siostra zawita tez sie cieszę:) współczuję Ci historii z zębemJustynka ten obiadek wygląda smacznie,

Do góry