reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

marynka wiem ze zmienia ale ta sytuacja jest dla mnie koszmarem. poczekam bo chce zeby mi pomogl. ale pomiedzy nami nic juz nie ma i w 99% nic nigdy nie bedzie.
noelka ja sie biore za pranie prasowanie i sprzatanie.

mialam isc na uczelnie ale poniewaz gardlo mnie boli to nie poszlam. szkoda.ale musi mi to cos szybko minac:))

reklama
Położna zobaczyła dzisiaj jaką wodę piję. Dostałam ochrzan. Mam odstawić. Ale jak??? Przecież mu nie szkodzi... A ja nie lubie zwykłej wody. Herbaty tez nie pije... Ona chcę mnie pozbawić mojej kochanej wody jabłkowej.
Do tego jeszcze powiedziała że mam zadzwonić i umówić się do lekarza bo ona robi zapisy już na MAJ. Dwa miesiące mam czekać?? A chciałam rozpocząć antykoncepcje hormonalą (chyba się zdecyduje na tą domięśniową w zastrzyku raz na trzy miesiące bo zapominalska jestem) więc będę pewnie musiała odwiedzić Pana Doktora prywatnie.

noelko nie mam bladego pojecia i wole nie wiedziec - nie stresowac sie :-) moze wyjde na wyrodna matke, ktora sie nie interesuje - trudno. zycie w niewiedzy jest cudowne, mam dobry humor, zero nerwow i dzidziusiowi chyba OK ze mna :tak: w niedziele mam CTG i pewnie wtedy sie wszystkiego dowiem :tak: mezula znajomi mowili, ze pewnie po 2 tygodniach od terminu wezma mnie w obroty a tak to CTG co 2 dni. tylko, ze oni "rodzili" w innych szpitalach, wiec to moze niekoniecznie tak wygladac...

zuzkon sama wiesz najlepiej jak miedzy wami jest! szkoda mi Cie strasznie, bo samej bedzie Ci napewno ciezko. a dziecko tez potrzebuje ojca, tyle ze dobrego... mam nadzieje, ze sobie wszystko swietnie poukladasz! a i na gardelko uwazaj, bo maly po wyjsciu glosu mamy nie pozna ;-)

dada z biedronki, teraz kupiliśmy rosmanowe zeby wypróbować ale raczej wrócimy do dady

My też tych samych używamy. Zaczynałam od Happy bo mają to wycięcie na pępek ale bardzo sztywne i grube były, później testowałam Pampersy i bardzo ok były ale większe w porównaniu z Happy, później testowałam właśnie Rosmanowe i też grube i sztywne i malutkie bardzo, i teraz zaczęliśmy Dadę i przy nich zostaniemy. Dla mnie takie same jak Pampersy rozmairowo też tak samo inny zapach tylko mają ale to świadczy tylko o chemii która jest i w tych i w tych więc nie przykładam wagi do zapachu :)

Moge sie juz pochwalic mam 4,5 z egzaminu ktory był 18.03. wiec mam juz dwa egzaminy z 4 zaliczone!:))) jak sie ciesze:))

Gratulacje. Ja 05.04 mam pierwsze zlaiczenie już na nowy semestr a 06.04 chciałabym oddać już całą pracę licencjacką. Boję się tej obrony i zastanawiam się czy jej nie przełożyć w czasie na później...

Hej dziewczyny. Baaaardzo Was proszę o kciuki. Za chwilę jadę do szpitala na wywołanie. Cieszę się, że wreszcie dziś lub jutro poznam maluszka z brzuszka. Postaram się odezwać po wszystkim. Trzymajcie się.

Mój Maluszek jest dzisiaj grzeczny. Je i śpi. Cudo. A przez ostatnie dni więcej patrzył i marudził niż spał. I o dziwo nie protestuje dzisiaj (jeszcze) przed mamusi mleczkiem.

A tak wyglądają nasz przygotowania na Chrzest Synka: IMG_20130321_114425.jpgIMG_20130321_114552.jpgIMG_20130321_114648.jpgIMG_20130321_115058.jpg

Załączniki

• IMG_20130321_114425.jpg
    IMG_20130321_114425.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20130321_114552.jpg
    IMG_20130321_114552.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_20130321_114648.jpg
    IMG_20130321_114648.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_20130321_115058.jpg
    IMG_20130321_115058.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Noelka,heledorka trzymam mocno kciuki!! Bedzie dobrze:-) ja dzis mialam rano 3 cm rozwarcia takze cos sie ruszylo. Mam duzo chodzic zeby pobudzic skurcze. Badanie bolesne jak nie powiem co ale jakos idzie to przezyc. Wody mam czyste mala wazy ok 3300 g i ogolnie jest szansa na rychly porod:-)

Do góry