reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Ewcik ja mam w całym domu odcienie beżu i bardzo sobie chwalę takie otoczenie. W czerwcu czeka mnie malowanie ale na pewno podobne odcienie. Farby polecam benjamin moore i beckers.

Kasiu a te farby w leroy czy casto można normalnie dostać??

Ewcik - nie strasz, ja już ciuchy po Jaśku zaczęłam oddawać :-D:-D

to już drugi taki przypadek, w tamtym roku moja koleżanka zaszła w II ciążę, nieplanowaną.. pocieszało ją to, ze ma yć córeczka, potwierdzona przez 2 niezależnych lekarzy, na usg 4d.. no i w 34 tyg córeczce zstąpiły jąderka, a koleżanka prawie w deprechę wpadła, bo już w domu miała synka

reklama
w temacie kolorów ścian nie pomogę, bo ja ze wsi jestem i w domu mam spore pokoje więc nie znam się na powiększaniu optycznym pomieszczeń. A z kolorów to sypialnia biało-różowo-jasnofioletowa x3ściany + ściana za łóżkiem ciemny fiolet z listkami ciemno różowymi (tapeta), salon wściekle zielony :p, jadalnia żółto- pomarańczowa- to już farby

Ewcik - no tak .. coś na ten temat wiem

Allme - a co Ci ? Wzdęcia ?

A z moim synkiem po trzecim dniu brania antybiotyku jest coraz gorzej zamiast lepiej. Gorączka powraca, katar ma meega, na dodatek zaczęły mu łzawić oczy-ma takie malutkie i mokre no i jakiś kaszel się zaczyna :-(
Jutro znów do lekarza jedziemy bo coś tu nie gra ...

No coś to nasze kochane forum podupada :eek: już kilka dziewczyn narzekało na ten zamknięty wątek ...
Czyżby klątwa Nabawe zaczęła sie spełniać hehe.
myśle ze to wina wiosny :) nikomu sie przed kompem nie chce siedzieć
teraz sprawdziłem zamknięty i z mojej strony wszystko jest ok i można dodawać posty, wiec nie wiem ocb :/

ps takie małe info dla pierworodek...ja juz gabarytami (+15-17kg!!!) przypominam i czuje sie jak w 8m ciazy, po 4-5h zakupów (aktywnego dnia) odpadają mi stopy, a jeszcze nie ma upałów.. wiec polecam ogarniecie wyprawki przed czerwcem :) bo ja po 4 dniach intensywnych zakupów padam na pyszczek a kości piet bolą jeszcze kilka godzin po powrocie do domu.

Ostatnia edycja:
Ewcik - Beckers na pewno jest w Casto i faktycznie to całkiem niezłe farby.

Izka - jak to sałatkę owocową ;) ja też chcę ;) dziś już do sklepu nie jadę, więc muszę się zadowolić koktailem malinowo-truskawkowym (bo to mam w zamrażarce). Ale jutro będzie sałatka owocowa :-D

Maciejka - zdrówka dla synka!

reklama
Maciejkaa ty taką krótką szyjkę masz?? Współczuję choroby synka, oby doszedł jak najszybciej do siebie

Franek &&& za wizyte jutrzejszą
ja też jutro wizytę mam, ciekawa jestem jak tam moja szyjka :sorry:
a w Poniedziałek 4D iii będę żądać dokładnego pokazania mi co tam siedzi za para ruchliwych baaaaardzo dzieci

IzaV ja czekam do poniedziałku jeszcze i od wtorku szał zakupowy będzie :cool2::laugh2:

Do góry