reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamakubulki &&&& trzymaj się! Powodzenia!
Dorcia za wczesnie testowalas, tempka wysoko a wiec &&&&& :tak:
Matik nie bardzo wiem co Ci doradzic? Moze masz cos nie tak z hormonami. Moze warto je zbadac? Jak dlugo sie starasz?
Trusia77 jesli jestes juz w trakcie staran to coz moge Ci doradzic? Przy staraniach o chlopca zaleca sie utrzymywanie wysokiego ph. Takim szybkim sposobem na podniesienie ph jest picie napoju sodowego od @ do owulacji, ewentualnie aplikowanie sody na palcu przed staraniami i po ;-) dobrze starac sie blisko owulki ale nie po niej. Ja starałam sie o chlopca, heh ale to brzmi staralam sie :-) to jest moj pierwszy cykl staran, pierwsza proba ale przygotowaywalam sie wczesniej 3 pelne cykle (od lutego). Stosowalam diete na chlopca, oboje z m łykalismy suplementy. W tym czasie a nawet kilka miesiecy wczesniej prowadzilam obserwacje cyklu, pomiar temperatury, testy owulacyjne, aby jak najprecyzyjniej okreslic moment owulacji. Jesli chcesz napisze Ci wiecej co i jak ale na tym kompie tego nie mam, ewentualnie jutro z pracy.
Dziewczyny gorąco polecam czytanie wątku wstecz, jest tu mnostwo cennych informacji. Naprawde warto!

Gdzie sie podziewa reszta?

Ewelin co u Ciebie? Pustki na Twoim wykresie...
Eden calkiem Cie wcielo...
Antosia?
Elle?
Sofi?
Polisia u Ciebie tez po owulce widze? No i jak wrazenia?

I reszta gangu where are You??? :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny.

Tusia witaj rozgość się, na pewno się wkręcisz i wszystko Ci się rozjaśni jak poczytasz. Czytaj wątek na bieżąco bo prawie co dzień można się czegoś dowiedzieć.

Matki rzeczywiście dziwne. Ale natura lubi nas zaskoczyć. Poobserwuj dłużej swój organizm, może jakoś się unormuje. Ja na razie nie pomogę za bardzo bo az tak w tym jeszcze "nie siedzę". Nie mam okresu już 1,5 roku i ja na razie zero obserwacji więc zielona jestem.

Mamokubulki
TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorcia może jeszcze nic straconego a jak nie teraz to w czerwcu. Rzadko komu tak od razu się udaje, ale życzę tego wszystkim.

A ja dziś po komunii u rodziny mojego M. Zgadnijcie jaki był temat? Oczywiście że by mi się jeszcze dziewczynka przydała bo tylko ja pozostałam bez dziewczynki. A im odpowiedziałam że za rok próbujemy. A co mi tam. Oczywiście liczę po cichu, że może ciut wcześniej się uda.

PAPAPA

Hejka Dziewczyny ja rozpoczęłam walkę z moimi hormonami a od wtorku zaczynam walkę z jajnikami tak więc jestem ciekawa co z tej całej walki wyjdzie a między 5 a 7. 06. wizyta kontrolna ciekawa jestem czy będzie owu póki co cierpię z powodu @ daje mi do wiwatu wieśniara jedna.
MamaKubulki
trzyma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił :-) powodzenia i szybkiego finału !
Ellmo a jak tam u ciebie ?
Tusia przywitam Cię tak jak kiedyś robiła to Mama "rozkładaj kocyk":-)
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny!!!!

Elmo melduję się :-D ale Ci zazdroszczę oczywiście w pozytywnym sensie że masz już pierwszą próbę i oby ostatnią z głowy :tak: Mamakubulki zwalnia Ci miejsce i teraz Ty będziesz wyczekiwać synusia ;-) cały czas trzymam mocno &&&&&&&&&&
Mamakubulki w takim razie powodzenia żeby szybko poszło :-) czekam na zdjęcia maleństwa ;-)

Mamo kubulki kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród
Elmo na pewno Ci się udało, kciuki za dwie kreseczki, wskoczysz na miejsce mamy kubulki :)

reklama
Mama kubulki mam nadzieje ze dasz nam szybko znac i przekazesz ta fantastyczna wiadomosc jak juz mały Antos/Adas bedzie z Toba. Czekamy z niecierpliwoscia :tak: Jeszcze raz powodzenia!
Verita a probowalas robic testy kilka razy dziennie? Moze u Ciebie to stezenie Lh bardzo szybko przyrasta i rownie szybko spada i testowanie raz dziennie nie pozwala wylapac piku?

Do góry