Mamakubulki &&&& trzymaj się! Powodzenia!
Dorcia za wczesnie testowalas, tempka wysoko a wiec
&&&&&
Matik nie bardzo wiem co Ci doradzic? Moze masz cos nie tak z hormonami. Moze warto je zbadac? Jak dlugo sie starasz?
Trusia77 jesli jestes juz w trakcie staran to coz moge Ci doradzic? Przy staraniach o chlopca zaleca sie utrzymywanie wysokiego ph. Takim szybkim sposobem na podniesienie ph jest picie napoju sodowego od @ do owulacji, ewentualnie aplikowanie sody na palcu przed staraniami i po ;-) dobrze starac sie blisko owulki ale nie po niej. Ja starałam sie o chlopca, heh ale to brzmi staralam sie :-) to jest moj pierwszy cykl staran, pierwsza proba ale przygotowaywalam sie wczesniej 3 pelne cykle (od lutego). Stosowalam diete na chlopca, oboje z m łykalismy suplementy. W tym czasie a nawet kilka miesiecy wczesniej prowadzilam obserwacje cyklu, pomiar temperatury, testy owulacyjne, aby jak najprecyzyjniej okreslic moment owulacji. Jesli chcesz napisze Ci wiecej co i jak ale na tym kompie tego nie mam, ewentualnie jutro z pracy.
Dziewczyny gorąco polecam czytanie wątku wstecz, jest tu mnostwo cennych informacji. Naprawde warto!
Gdzie sie podziewa reszta?
Ewelin co u Ciebie? Pustki na Twoim wykresie...
Eden calkiem Cie wcielo...
Antosia?
Elle?
Sofi?
Polisia u Ciebie tez po owulce widze? No i jak wrazenia?
I reszta gangu where are You??? :-)