reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Darii gratulacje :-D
Buziulek będzie dobrze :tak:
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy, obya nasze oczekiwania spełniły się jak najszybciej !!!!!

reklama
Darii - gratulacje :-D

Gotadora - wolę nie czytać takich artykułów jak wkleiłaś linka. Tylko sobie niepotrzebnie podnoszę ciśnienie nimi i głupimi komentarzami ludźmi pod artykułami. U nas nawet jak dofinansują to w jakiejś badziewnej klinice, która nie ma wyników i klientów temu szuka.

Darii super beta :)
Fusun przed kolejnym crio lepiej zrób immunologie. Bo endokrynolog niestety to Ci nie pomoże. Ja mam Hashimoto i żaden endokrynolog i ginekolog nie zainteresował się moimi podwyższonymi przeciwciałami! dla nich najważniejszy jest wynik TSH , a przeciwciała są ważne. Zresztą jak masz już 3 nieudane in vitro to immunologia jest wskazana. Bo na przykład twój organizm może niszczyć i walczyć z zarodkami. Badania immnologiczne to koszt około 5 tys ale warto zrobić. Ja żałuje , że ich nie zrobiłam przed swoim crio , ale cóż człowiek uczy się na błędach.

Darii - gratulacje coraz wyższej bety!

Na razie Was dziewczyny nie ogarniam, trochę podczytuje Was.

Ja we wt. idę na pierwsze USG mam nadzieję, że coś wyhodowałam.

Darii super beta :)
Fusun przed kolejnym crio lepiej zrób immunologie. Bo endokrynolog niestety to Ci nie pomoże. Ja mam Hashimoto i żaden endokrynolog i ginekolog nie zainteresował się moimi podwyższonymi przeciwciałami! dla nich najważniejszy jest wynik TSH , a przeciwciała są ważne. Zresztą jak masz już 3 nieudane in vitro to immunologia jest wskazana. Bo na przykład twój organizm może niszczyć i walczyć z zarodkami. Badania immnologiczne to koszt około 5 tys ale warto zrobić. Ja żałuje , że ich nie zrobiłam przed swoim crio , ale cóż człowiek uczy się na błędach.

Nie wiem sama.... A w człowieku może się tak coś nagle popsuć, poprzestawiać? Ja mam dziecko z ciąży naturalnej (synek 6 lat), mój mąż ma córkę. A nie udało nam się mieć wspólnego dziecka bo po cesarce mam niedrożne jajowody, a mąż bardzo słabe nasienie.

Fusun widze że mamy podobną sytuacje, ja też mam syna z ciązy naturalnej, i mój R też ma córke. Też myslę co jeszcze mogę zrobić dla ostatniej fasolki która została? Tylko kasa się kończy a te badania immunologiczne takie drogie...Tylko po 3 nieudanych próbach człowiek chciałby zrobić wszystko żeby się w końcu udało.

Dziewczyny, życzę Wam dziś MIŁEGO DNIA. Pełnego pozytywnych myśli :-D

reklama
Dzięki dziewczyny za wiarę. Żałuję, że ja jej nie mam... Pojadę na betę jak się ogarnę. Póki co nie wyszłam jeszcze z łóżka.

Do góry