Darii Suuuuuuuuuuuuper :-)
Fusun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betę
zielone jabłuszko - tak szczerze to nie wiem czy warto płacić te 5 tysięcy za immunologię... Ja zrobiłam badania immunologiczne, brałam szczepionki i kuracje immunologiczne i moje wyniki nie dość, że się nie poprawiły to niektóre się pogorszyły... Napewno podstawowe badania warto zrobić ale one wtedy nie kosztują 5 tysięcy... Co do przeciwciał tarczycowych to po prostu ich się nie leczy tylko podaje się euthyrox. Taki jest schemat działania z przeciwciałami tarczycowymi. Mnie euthyrox podano dopiero jak tsh zrobiło się powyżej 2,5
Kinga, mam z lekarzami tak jak Ty. Też albo ja albo jeszcze nie mąż albo tata. Najbardziej męczące i stresujące są te mojego taty bo bardzo się o niego martwię...
A ja w sobotę dowiedziałam się, że muszę mieć aktualne badania HCV, HIV itp (mam październikowe a mój jeszcze nie mąż jakoś z lata). Lekarz mi nic nie powiedział a Panie w rejestracji dopiero w sobotę dały mi umowę i wtedy się dowiedziałam... Mam nadzieję, że to nie będzie powód do odwołania punkcji bo mogę nie mieć wyników żółtaczki na czas....
Ja dzisiaj idę znów na podglądanie. Trzymajcie kciuki
Nika za pęcherzyki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zabazu za owocną punkcję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Masia co zabierałaś na punkcję? Jakieś specjalne przygotowania?