reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

hejaa :)

Ale dziś ekstra pogoda u nas:-D Młody caały dzień na dworze w wózku śpi, lub zwiedza okolicę na rękach:-D Dziś pierwszy raz zobaczył kury:-p Oczy takie:szok: co to jest:szok: i gapił się na nie strasznie:-D
Szymi już nie ulewa. Przedtem było masakrycznie:confused2: Chociaż czekałam nawet do 30minut po jedzeniu, zeby go np. przebrać,to potrafił tak rzygnąć, ze masakra:baffled::crazy: teraz jest o wiele lepiej:-) od czasu do czasu chlupnie ale jak a dużo sobie zje..:sorry:
martuszka biedy Feluś:-( ale poczekaj może rzeczywiście z tym jedzonkiem i spróbuj za kilka dni:confused: Testy tez myślę,ze warto zrobić:tak:
poli -Szymi marudzi np. jak jest za długo w wózku, na macie, foteliku lub na rękach....lub jak chce spać, to płacze,ze to ma być już i koniec;-):baffled: Wtedy go daje do łóżeczka lub wózka...na boczek...pielucha na głowę.....parę sekund i śpiiii:-D
A wkurzam się bo tak się ślini,ze ja zmieniam koszulki nie z powodu ulewania a śliny...Wszystko jest namiętnie tarmoszone i wkładane do buzi z której leci strumień śliny. ...:baffled:
Dobra..idę na ciacho z rabarbarem i truskawkami:-p:-p:-D:rofl2:

reklama
martuszka a może Felka uczula...woda? A raczej chemikalia w niej zawarte czyli chlor itp.? Kąpiecie go w kranówie? Takiej prosto z kranu czy może innej wody używacie?

Kwasia- od 2,5 miesiaca w zrodlanej oligocenskiej albo butelkowej.
My juz naprawdę odstawilismy wszystko co się tylko da.
Dywan w domu tez zwiniety, posciel puchowa pochowana, podloga myta tylko woda, nasze ubrania wyprane w loveli, Felek juz przeszedl na jepla....

martuszka >/b> no to rzeczywiście już pomysłów brak co może uczulać...tak na dobrą sprawę to człowieka może uczulać wszystko i bądź tu człowieku mądry co :( chyba jedynym rozwiązaniem będzie czekać na te testy, bo tak to tylko zgaduj zgadula, ale co się przez ten czas Feluś nacierpi to przykro :(:(

Ci lekarze to czasem mogliby sie puknąc w te łapetyny!!! zamiast pomagac to patrzą, żeby im tylko w łapę dac:sorry:

POLI ha! moja to jak chce spac to się tak drze, że cała okolica ją słyszy!!!! masakra!!! i nie idzie uspokoic gada. to samo jak chce jesc, drze się i potem nie je, a najlepsze jest to, że jak ma do wyboru butelkę albo palce to wybiera te palusienta!!! mimo, że jest glodna! spokojnie je tylko w nocy. przez dzień to jest darcie, cmokniecie dwa razy, potem chce siadac, wkłada paluchy, a pomiedzy nich to ja próbuje wcisnąc smoczek, wyjmuje palce, żeby jadła a ta się drze!!! sił mi brak! usypiac to wolalaby na rękach...

hello !

jestem wy pom po wa na !!!!!!!!! padam na twarz ! 2 dni od rana do wieczora z Cortinowym rodzenstwem mnie wykonczyly ! :eek:

Martuszka ja bym robila testy, lekarze tak gadaja bo ... bo oni tylko gadac potrafia :crazy: tys ze wsi Warszawa ? nie ma we wsi waszej jakiegos porzadnego dermatologa-alergologa dzieciecego ? moze na znanylekarz.pl jest jakis cudotworca co felusiowi pomoze ? albo na regionalnym moze jakis namiar ktos ma na jakiegos lekarza ktory pomoze Felusiowi ? boze jakie to straszne i dla niego i dla was :-(

Cortin mnie dzis na spacerze nr 3 umorodowal, wzielam go na dwor bo w domu ciezko mu sie zasypialo, oczy mial jak szparki to glupia ja myslalam ze usnie w 3 min, a ten w wozku sie wsciekal robil scyzoryki ponad 1h ! wkoncu usnal na cale 30 min :eek::sorry:
ogolnie w dzien dzis spal pieknie, az w szoku bylam ile dal matce w domu zrobic ;-)

ciasta mi sie chce, jesc mi sie chce, porazka ja non stop musze cos mielic !!!!!!
zjadlam kolacje 1.5h temu i znow jestem glodna :crazy:

Wiecie co ten mój szkrab wyczynia? Nauczyła się wczoraj obracać na brzuch i jak ją położę na matę to nic innego nie robi tylko się kula :D gdyby nie te pałąki w macie to by się przez cały pokój przeturlała :-)

Domi Cortin dziekuje ci wlasnie przez sen za buziaka ;-)

Smoniczka ja wczoraj Cortina zlapalam nad ziemia :zawstydzona/y: polozylam go na srodku naszego lozka, odwrocilam sie na 10 sek bo chcialam wlaczyc muzyczke i ledwo zdazylam go zlapac :zawstydzona/y: masakraaaaaaaaaaa !

jakzesz moze czlowieka dziec wykorbic!!!!
drugi wieczor z rzedu jest godzinne darcie papy przed snem. i na kolke mi to nie wyglada:no:cale szczescie. dzis juz mi nerwy puściły i musiałam isc do lazienki sie uspokoic.najgorsze jest to ze nie wiem co jest grane. przychodzi czas na spanie i zaczyna sie alarm.czy to jakis skok rozwojowy??????????? dajcie mi deske to sie nia dobije.jeszcze od malza uslyszalam ze inne kobiety maja trojke dzieci pfffffff:wściekła/y:

Martuszka baaaardzo trzymam za Was kciuki zeby sprawa sie wyjasnila, bo najgorsze to nie umiec pomoc swemu dziecku i widziec jego cierpienie.

Cortin Ty juz duzy facet jestes! buziaki od drimusnej paki. ps. scyzoryki w wozku rulez!

smoniczka ale sie uhahalam bo sobie to wyobrazilam, chociaz te umiejetnosci zaczynaja byc niebezpieczne.

co to jeszcze mialam????????aaaa przyslijcie mi tort pavlova z malinami, karkowke z grilla, salatke grecka, i kaaaawe taka plujke, kebaba, truskawki z mascarpone i na razie styka.

reklama
Driumus proponuje mlotek zamiast deski :rofl2::laugh2:
mlotek_gumowy_freundsmall.JPG

z tym kebabem to pojechalas ! teraz chce kebabaaaaaaaaaaa !
kiedy bedzie rano i bedzie sniadankoooo, no kiedyyy ?
zjadlam kolacje przed karmieniem Cortina, pewnie ja zjadlam a on mi wyjadl to co zjadlam i dlatego jestem glodna !

ide po kanapeczke :zawstydzona/y:

Do góry