Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wykąpałam już go zaraz po Julku więc zje, umyje zęby i do łóżka, a ja chyba padnę wtedy na pyszczek
jutro nareszcie mąż w domu to się trochę odsapnie
Mój mały tej umiejętności jeszcze nie posiadł, darciem papy nadrabia
Pisałyście o szmatkach- przytulankach, mój nie jest wymagający- z lubością gryzie i zakłada se na głowę zwykłą tetrówkę
(a dupsko rośnie). 
ale uznalam ze nasze negatywne emocje zle wplywaja na malego i jakos sie wszystko uspokoilo.przytulilam syncia i zasnal...tylko ze on zasypial bez ceregieli typu noszenie na rekach itp.i od 2 dni cos jest nie halo.on sie strasznie irytuje jak zasypia, a trwa to godzine, na rekach zle, w lozeczku zle, ze smoczkiem zle, bez smoczka zle itp i tak mysle moze to jakis skok jednak????
no i dodatkowo gorzej znosi noce przez to ulewanie...a mialo byc lepiej po 3 miesiacu, a zapowiada sie jakis smierdzacy bubel. zebym jakos umiala mu pomoc...ehhhh...Paol1nka - współczuję wczorajszego dniaa jak dzisiejsza nocka?
pytałaś o doliny...mam kryzys w mamowaniu swojej trójki, do tego brak kasy i wygląd balerona - ot co... błahe sprawy dnia codziennego

Mam nadzieję, że wyjdą, bo jedziemy na grilla do moich rodziców. 

Tak na poważnie to u mojego Klocka widzę, że to dziąsła go bolą. Dzisiaj w czasie kąpieli w wiaderku podtrzymuję mu ręką brodę a on jak mi wciągnął palucha do gryzienia, to póki gryzł to był tylko nadpobudliwy, skakał ile wlezie i wodę rozlewał na zewnątrz, a jak mu palec zabrałam to zaczął ryczeć. Zaaplikowałam żelik Dentinox i miałam względny spokój przez 10 minut, tyle co go zdążyłam poubierać i nasmarować, a potem znowu jazda. Daliśmy gryzaka, ale jakoś wielkiej ulgi mu nie przyniósł
Widać że zmęczony, oczka czerwone, ale z bólu zasnąć nie może. Dałam cyca to za pierwszym podejściem nawet nie chciał pić tylko wypluwał. Próbowałam uspokoić na rękach i też bezskutecznie. Dopiero jak znowu dostał cycusia to jednak się skusił, jeszcze mu nuciłam jakieś kołysanki i zasnął bidulek.
teraz przyznaj się jak te 3 kilo Ci ubyło, co?
Jutro jedziemy "wesołym autobusem" do Wrocławia do Zoo, jak będziesz słyszeć wrzaski i krzyki dwóch małych blondynek i orkowatą brunetkę goniącą za nimi, a w oddali blondyna z wózkiem to będę ja z rodziną
oczywiście Wam i sobie życzę jutro pięknej pogody
kury to nie lada atrakcja
u nas też Jaśko się ślini, a do tego tak wpycha paluszki do buzi że wywołuje odruch wymiotny i ulewa serkiem
Kuba nie śpi od 4 i nadaje a jak nie nadaje to drze jape
pierwszy raz coś takiego- nigdy nie było kolorowo ze spaniem ale nigdy matce takiej przerwy w spaniu nie zrobił w efekcie spałam dziś 3 godz i wyglądam o tak

A do tego ulewa jak szalony nie nadążam go przebierać.
no i oczywiście chyle czoła przed mamusiami, które mają więcej niż 1 dziecko