reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć!
Wlaśnie odebrałam część wyników i wszystkie w normie, ale prolaktyna podwyższona i już się martwię, bo sobie przeczytałam, co może to oznaczać :-(

Hey ;-) chciałam się tylko pochwalić,że zapłodniło się 12 komórek,będą hodować je do stadium blastocysty :-D będziemy mieli dużo dzieci haha :-D

Miłego dnia ;-)

Ladybea a bierzesz bromergon lub coś innego na obniżenie prolaktyny? Większość z nas bierze cały czas więc się nie martw, gin przepisze Ci coś i szybciutko spadnie :-) A jak dużą ją masz i jakie normy? Ja miałam 830,5 przy normie do 496 i po 3 tygodniach bromergonu spadła do 173,6 :-)

Hope to suuuuuuuuper:tak: Cieszę się razem z Tobą kochana. Jak podadzą Ci 2 to będziesz miała jeszcze 10 eskimosów w zapasie. Może się jeszcze kiedyś przydadzą ;-)

HOPE BARDZO SIĘ CIESZĘ :-), TO BĘDZIE DRUŻYNA PIŁKARSKA :-)
KASIK PRZY NORMIE DO 496 MAM 504,9. TROCHĘ MNIE USPOKOIŁAŚ. JESZCZE NICZEGO NIE BIORĘ. ZROBIĘ RESZTĘ PRZEPISANYCH BADAŃ I DOPIERO PÓJDĘ NA WIZYTĘ. A MOŻE LEPIEJ NIE CZEKAĆ, JUŻ SAMA NIE WIEM :eek:

Ladybea to masz bardzo malutko podwyższoną tą prolaktynę, może to być wynik stresu lub uprawianego sportu a nawet sux'u dzień przed badaniem. Możesz na spokojnie sobie powtórzyć badanie. Dostaniesz pewnie po pół tabletki albo nawet 1/4 więc spoko :-)

Hej Wam:)

Hope: wchodzę tutaj a tu takie dobre wiadomości!!:) bardzo sie cieszę!!:) a dzieci bd mieć cała drużynę:D kiedy będziesz miała transfer??:)

Pole::*****

Blue: co słuchać u Ciebie?

Smerfeta: a jak Ty tam?

Ladybea: :*

Przepraszam ze tak tylko do niektórych ale jest Was tutaj tyle ze nie wszystkie kojarze:p

A ja byłam wczoraj u endo, robiłam tsh i hbca1 czy jakoś tak. I wsZystko w normie:D tsh 1,456 więc jestem mega szczęśliwa no i cukier tak samo:) jakbym jeszcze Zbyt dużo chudla to mam brać ju tylko jedna Tabletkę glucophage :) ale ja chce zejść do 54 więc jeszcze kilka kilo:)

Hej!
Hope, tak jak dziewczyny piszą, będziesz miała całą drużynę piłkarską :-D
Lady, nie masz się czym martwić, może akurat jak zbijesz prolaktynę to szybciutko zafasolkujesz, trzymam za to kciuki!!! ja na prolaktynę biorę 1/2 tabl Dostinex raz na tydzień
Magda, to kciuki za świąteczny 2-kreskowy prezent ;-)
Kasik, a Ty już kujesz się menopurem?
Dagna, to ile już schudłaś? :szok: Ja obecnie szykuje się na urlop, w pracy podgarniam co mogę i w poniedziałek wyyyyjazd :-D a po powrocie mam nadzieję w końcu iui

Dziewczyny skoro ja raz zaskoczyłam (no ale tylko pozamaciczna) to jest sens bym robiła przeciwciała przeciwplemnikowe? :nerd::baffled:

reklama
Do góry