reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta kuję się już Menopurem już trzeci dzień, na razie do poniedziałku, wtedy wizyta i decyzja czy jeszcze. To naładuj akumulatorki za mnie też bo ja najbliższe wolne mam 26-28 lipca czyli tylko weekend ale za to w SPA :-) Z przeciwciałami Ci nie pomogę bo nie mam o tym bladego pojęcia. Na chłopski a raczej babski ;-):-D rozum raczej nie musisz ale kto wie?

reklama
Smerfeta: ja na chwile obecna schudlam 20 kg:p ale chudne dalej:p oooo to pewnie jak sie odstresujecie to Wam sie trafi:p przynajmniej tak mówią różni ludzie:p ale ja trzymam za Ciebie non stop kciuki:) a ja na urlop dopiero 24 sierpnia sie wybieram:p

Kasik: SPA to sie zrelaksujesz ze ohohoho :)

Ja urlopuję dopiero od 15.08 :sorry:

ja też od 15.08. już się doczekać nie mogę. u mnie w firmie już wszyscy od poniedziałku po urolpie będą:-):-)

Hej!
Hope, tak jak dziewczyny piszą, będziesz miała całą drużynę piłkarską :-D
Magda, to kciuki za świąteczny 2-kreskowy prezent ;-)
Dagna, to ile już schudłaś? :szok: Ja obecnie szykuje się na urlop, w pracy podgarniam co mogę i w poniedziałek wyyyyjazd :-D a po powrocie mam nadzieję w końcu iui

Dziewczyny skoro ja raz zaskoczyłam (no ale tylko pozamaciczna) to jest sens bym robiła przeciwciała przeciwplemnikowe? :nerd::baffled:
Hope, świetna wiadomość gratuluję
smerfeta:-) my robiliśmy calutki pakiet badań męża bo nie chcieliśmy kilka razy jeździć i na raty robić tylko mieć pełen obraz. słonecznego urlopu życzę.

udanego wekendu dla wszystkich

Kasik w SPA to jeszcze nigdy nie byłam :eek: :-p może też kiedyś się wybiorę ;-)
Dagna to się zawzięłaś z tym odchudzaniem!!!! gratuluje wyników!!!! Już nie jedne wakacje za nami i chyba nie bardzo się odstresowaliśmy :zawstydzona/y:
Magda, mój mąż ma bardzo dobre wyniki, o tych przeciwciałach to raczej myślałam aby u siebie zbadać
Hope trzymam kciuki za dzielenie się zarodeczków!!!

Witajcie dziewczynki:)

Wpadłam na chwilkę i szczerze mówiąc nawet nie nadrabiałam zaległości w czytaniu was:-( Zaraz wyruszam na wakacje i troszkę mnie tu nie będzie także kobietki...
Za wszystkich trzymam kciukasy !!!!! Odezwę się i nadrobię jak wróce:-D

Magda, mój mąż ma bardzo dobre wyniki, o tych przeciwciałach to raczej myślałam aby u siebie zbadać

rozumiem. z tymi przeciwciałami chodzi mi raczej o to że nawet takie świństwo może ludzki organizm przeciw sobie produkować.
Witajcie dziewczynki:)
Zaraz wyruszam na wakacje i troszkę mnie tu nie będzie także kobietki...
:-D

udanej zabawy :-)

reklama
Enni udanych wakacji!!! My jutro z samego rańca jedziemy na południe, więc również mówię do zobaczenia i powodzenia dziewczyny!!!
Za najbliższe iui, a przynajmniej za te które pamiętam ;-) Esiek i Kasik36 trzymam mocno kciuki, aby w końcu zakończyły się sukcesem bo zasługujecie na to!!!
Hope, trzymam kciuki za transfer!!!!

Do góry