Hope84
Fanka BB :)
Pole pobrano 13wzgorkow, z czego 12 bylo dojrzalych a 1niepewna....zapolodnilo sie az 12 komorek...hm....punkcja nie powiem,ze nalezala do przyjemnych. Po punkcji tak strasznie bolal mnie prawy jajnik,ze lewdo lezalam na lozku szpitalnym...ale przeszlo i wyszlismy z szpitala....przez pare dni bolaly mnie jajniki i podbrzusze....dzisiaj jest juz ok....najlepsza byla narkoza, nic nie pamietam z niej tgo co mowilam itd...jak mni przywiezli na wozku to niby bylam juz przytomna ale nie pamietam tego momntu, maz mnie na lozko polozyl ale ja nic nie pamitam...hahaha...cos przebakiwalam,ze chce majtki itd ale wstyd przy lekarzu ze chce majtki hahaha...
Ale i tak moj maz po narkozie byl lepszy....do lekarza po angielsku mowil,zew luksmburgu pracuje, czy mu jajek nie wycieli, czy bedzie normalnie penis funkcjonowal hahaha...al mialam ubaw
Jutro dam znac co i jak....
Kasik36 odezwe sie na prv jak wroce juz do domu...na spokojnie wszystko ci opisze....
Ale i tak moj maz po narkozie byl lepszy....do lekarza po angielsku mowil,zew luksmburgu pracuje, czy mu jajek nie wycieli, czy bedzie normalnie penis funkcjonowal hahaha...al mialam ubaw
Jutro dam znac co i jak....
Kasik36 odezwe sie na prv jak wroce juz do domu...na spokojnie wszystko ci opisze....