reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole pobrano 13wzgorkow, z czego 12 bylo dojrzalych a 1niepewna....zapolodnilo sie az 12 komorek...hm....punkcja nie powiem,ze nalezala do przyjemnych. Po punkcji tak strasznie bolal mnie prawy jajnik,ze lewdo lezalam na lozku szpitalnym...ale przeszlo i wyszlismy z szpitala....przez pare dni bolaly mnie jajniki i podbrzusze....dzisiaj jest juz ok....najlepsza byla narkoza, nic nie pamietam z niej tgo co mowilam itd...jak mni przywiezli na wozku to niby bylam juz przytomna ale nie pamietam tego momntu, maz mnie na lozko polozyl ale ja nic nie pamitam...hahaha...cos przebakiwalam,ze chce majtki itd ale wstyd przy lekarzu ze chce majtki hahaha...
Ale i tak moj maz po narkozie byl lepszy....do lekarza po angielsku mowil,zew luksmburgu pracuje, czy mu jajek nie wycieli, czy bedzie normalnie penis funkcjonowal hahaha...al mialam ubaw :)

Jutro dam znac co i jak....

Kasik36 odezwe sie na prv jak wroce juz do domu...na spokojnie wszystko ci opisze.... :)

reklama
Hope, super! Trzymam kciuki bardzo mocno, musi się udać! Na pewno się uda!
Gizas, bardzo się cieszę, super Amh. Teraż już będzie dobrze u Was.
Kasik, niech tym razem pęcherzyki nie robią żadnych numerów. Trzymam kciuki, żeby ta ostatnia iui się udała.
Fluidki dla Was, Dziewczyny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yoanna też się tego bardzo boję, siedzę jak kwoka i wysiaduję swoje pęcherzyki, nie mogą pęknąć dzisiaj :no:, nie pozwolę im. Gin mówi, że przy ich wielkości i Ovitrelle podanej w środę o 8 rano powinny pęknąć w czwartek rano czyli około 12 h po IUI ale jak będzie to nawet najstarsi Indianie nie wiedzą :-):rofl2::-D Fluidki przechwytuję jako pierwsza :tak: Jak ja lubię patrzeć na Wasze suwaczki :-)

Witajcie Kochane!

GizaS - gratuluje wyższego wyniku. Trzymam za Was kciuki, żebyście sie na rządowe zalapali, a potem juz tylko cudownych 9 miesięcy.

Hope teraz to juz musi sie udać. Czekam na wieści, ze juz jesteś w ciazy:))

Kasik - bardzo dobre podejście masz, ze sie mocno nie nastawiasz, ze sie uda. I z takim właśnie podejściem Ci sie na pewno uda w tym 5 i ostatnim IUI. &&&&&

ale sie cieszę dziewczynki, ze tak sie poprawiło, bo optymizmem powiało. Teraz same wiadomości dobre bedą!

Pole cieszę sie, ze u Ciebie wszystko dobrze, teraz juz chyba z górki bedzie:)))
Yoanna, jak sie czujesz? ale ten czas leci. Podobno ten czas to najbardziej widac po własnych dzieciach - i prosze potwierdziło sie, Wasze suwaczki mkną jak szalone.

u mnie nic nowego, odpoczywam troche od staranek, jeszcze okresu pierwszego nie dostałam, czekam na niego właśnie. A potem w okolicy połowy cyklu pójdę na pierwsza wizyte po poronieniu do gina, żeby rozpisal wszystkie badania. W sierpniu jeszcze nie będę chodzić na monitoring, bo od 15- tego sie urlopujemy i chce sie możliwie zresetowac. Z fajnych rzeczy - spędziliśmy z mężem nasza pierwsza rocznice ślubu w zamku Czocha w komnacie królewskiej w weekend. Było suuuuper. I tak romantycznie. Polecam każdemu.

Pozdrawiam wszystkich:))

Cześć wszystkim!
W końcu powiało optymizmem i coś się dzieje, bo ostatnimi czasy jakiś zastój sie tu zrobił. A przecież sukcesy i powodzenie innych też nakręca pozytywnie do działania (przynajmniej mnie )

gizas, hope, BLUE, kasik36 powodzenia i &&&&&&&&&&&&&& bo to chyba wasza kolej :-)

agawa to super pomysł na uczczenie takiej rocznicy ;-)

kwiatuszek
ja tez czekam na @ żeby zrobić badania ;-)

Ostatnia edycja:
Agaawa super rocznicę uczciliście :-) My swoją trzecią rocznicę mamy zamiar uczcić w miejscowości Iława, tam spędziliśmy pierwsze nasze wspólne wczasy (19 lat temu). Niestety ośrodek w którym wtedy nocowaliśmy mocno podupadł więc wybierzemy jakiś hotel. Ważne miejsce i wspomnienia. No ale to dopiero za miesiąc i 5 dni :-) Z moim podejściem to wiesz jak to jest, człowiek oszukuje samego siebie, że nie bierze do głowy a głowa i tak robi swoje ;-)

Ladybea mam nadzieję, że to nasza kolej. Coś za długo gościmy na tym forum bez rezultatu:-(

reklama
Hey :)

Jestem juz po transferze jednej blastki, prof i my doszlismy do wniosku ze chcemy tylko jeden zarodk podac...ja szczupla jestem i boj sie troche....podali mi blastke 3AA...zamrozili 6blastek klasy 3AA i 3AB....jeszcze 5zarodkow hoduja do 6doby to zobaczymy co z nich bedzie....

Po 10 dniach mam zrobic test ciazowy....

Do góry