reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Martynko wracaj nam szybciutko do zdrówka, a Ty mamusiu bądż dzielna, na pewno wszystko b ędzie dobrze!

Martynko trzymamy kciuki żeby choroba poszła precz. :baffled:
My też już po kuracji antybiotykowej i co się okazało że zupełnie niepotrzebnej, bo Kuba wcale nie miał zapalenia ucha tak jak powiedziała pediatra na ostrym dyżurze. Na kontroli u laryngologa okazało się że uszka ok.
Mama Marcinka mój Kuba też mocno ulewa. Nawet nie wiem czy to nazwać ulewanie bo czasem jest zaraz po posiłku, a czasem dużo później takie już przetrawione. Moja pediatra to bagatelizuje, więc już sama nie wiem o co chodzi. Jak będziesz coś więcej wiedziała to daj znać.

Duuuużo zdrówka dla Martynki:-)

Sumka a nie myślałaś żeby się sonsultować z innym lekarzem? Mojej Izie przy wypisie z szpitala lekarz stwierdził kręcz szyjny, ale potem pediatra stwierdził że nic nie widzi, więc uznałam że ten w szpitalu przewrażliwiony. Ale teraz zauważyłam że Izka odwraca się na brzuch tylko w jedną stronę, wybieram się więc do neurologa by zobaczył co jest grane. Tym razem idę do 2 lekarzy, na NFZ mam wizytę na 18 grudnia no i idę jeszcze prywatnie tak dla porównania.

A u nas dzis temperatura i marudzenie - czyli norma po szczepieniu:-( Szykuje sie wiec ciezki dzien.

Irmaa moj tez sie przewraca na brzuch tylko w jedna strone. To to jest oznaka problemu?

reklama
irmaa dzięki za radę właśnie umówiłam się do innego pediatry a do swojej idę w czwartek na szczepienie i ciekawa jestem co teraz powie.
Mój Kuba też przewracał się tylko w jedną stronę i to przez całe dwa miesiące. Dopiero od tygodnia przekręca sie w obie. Byliśmy u neurologa przy okazji nierównych źrenic i mówiłam o tym lekarce. Powiedziała że u dzieci to normalne że preferują jedną stronę

Do góry