Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam uważam że kupowanie dzieciom owoców w słoikach to jakieś nieporozumienie. Czy wy dziewczyny naprawdę wierzycie że w tych słoiczkach są zdrowe rzeczy czyli ekologiczne warzywa, mięso i owoce? Ja tam w to nie wierzę. Nie chcę żeby rozpętała się dyskusja nad wyższością zupek domowych od kupionych bo to każdego wolny wybór i każdego dziecko. Wystarczy spojrzeć na te słoiczkowe dania to już niedobrze się robi... bleee... wcale się niedziwię że niektóre dzieci nie chcą tego jeść. Moim zdaniem te słoiczki są tak zdrowe jak soczek Kubuś robiony z marchwianej pulpy - pozostałości po soczkach Mar-Wit.
Ale mimo wszystko życzę ... smacznego.
nieprawdą jest, że dzieci nie lubią dań słoiczkowych. mój synek uwielbia Bobovitę a gotowane przeze mnie jarzyny mu nie smakują.
ja osobiście próbowałam co je moje dziecko i bez przesady, wcale nie robi się niedobrze od patrzenia na nie, jak mamaEmilki2005 sugeruje lub śmierdzą jak twierdzi Nocka. dzieci naprawdę nie muszą jeść tak przyprawianych potraw jak dorośli, bo mają czulsze kubki smakowe. to, że dania są "mdłe" świadczy - moim zdaniem - tylko na korzyść słoiczków.
.
. Co się dzieje w ogóle, jak nie wadliwe szczepionki, to szkło w deserkach, co jeszcze nas czeka
.