Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć, mój syn ma 1,5 roku, mąż namawia mnie już na drugie dziecko, a ja chciałabym, ale boje się, że to za wcześnie, że nie dam sobie rady. W jakim odstępie czasu, Wy zdecydowałyście się na drugiego dzidziusia?![]()
Hej, ja zaszlam w druga ciaze wlasnie jak starszy mial 1,5 roku. Ciaza bez problemu, starszego dzwigalam tylko jak potrzebowal pomocy. Teraz Mlodszy wpatrzony w brata i jego zabawki, spokojny. Starszy czeka az brat podrosnie, czasami pokazuje mu swoje zabawki, ale ogolnie to raczej jest zajety swoimi sprawamiCześć, mój syn ma 1,5 roku, mąż namawia mnie już na drugie dziecko, a ja chciałabym, ale boje się, że to za wcześnie, że nie dam sobie rady. W jakim odstępie czasu, Wy zdecydowałyście się na drugiego dzidziusia?![]()
Ja dopiero po 9 miesiącach zaszlam w druga ciążę obecnie 16 tc. Jal mierzylam temperature, to kiepsko szlo. W drugim miesiącu uzywania testów owulacyjnych DomoweLaboratorium zaskoczylamcześć dziewczyny,
czy mogę dołączyć do Was ?
ja też uważam, że jeśli większa róznica wieku to lepiej dla mamy, lżej.
coś o mnie
Jestem mamą trzyletniej niuni.. Rozpoczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko dwa miesiace temu. Wiem,że to nic w porównaniu jak niektorzy czekają nawet latami. ale trochę mnie to martwi ;// .. pierwsza ciąża zaskoczyła od razu, za pierwszym podejściem, chyba miałam szczęście. Myślałam wtedy,że nie będzie nigdy już później problemów, a tutaj prosze
Byłam wcześniej u ginekologa, sprawdził wszystko, porobił badania i kazał działać..
Nie wiem czy dobrze rozpoznaję owulację, zastanawiam się czy stosować testy owulacyjne, nigdy ich nie używałam, jakie mi polecicie? mierzę temperaturę, odstawiłam wkoncu kawę, gdy przeczytałam,że to może też utrudniać zapłodnienie( przed pierwszą ciąża wcale ni epiłam około 2 miesiące). Biorę kwas foliowy, nawet piłam inofem. No i znowu myślę czy go nie kupić bo mi sie skonczyl![]()
a może to te głupie myśli, na siłe i niecierpliwość wszystko komplikują ;/
aha, sorki,że tak wparowałam w temat, ale szukam żeby dopisać się do grupy starających się po raz drugi i nie umiem znaleźć takiej teraz na czasie, pozamykane wątki![]()
dziękujeJa dopiero po 9 miesiącach zaszlam w druga ciążę obecnie 16 tc. Jal mierzylam temperature, to kiepsko szlo. W drugim miesiącu uzywania testów owulacyjnych DomoweLaboratorium zaskoczylamtrzymam kciuki.
Edit. Link do: Staraczki 2017 ;) zapraszam!
Cześć, mój syn ma 1,5 roku, mąż namawia mnie już na drugie dziecko, a ja chciałabym, ale boje się, że to za wcześnie, że nie dam sobie rady. W jakim odstępie czasu, Wy zdecydowałyście się na drugiego dzidziusia?![]()