• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wózek na wiosne, jaki polecacie ? :)

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
reklama
wózeczek przyszedł, jestem bardzo zadowolona, nie miałam problemów większych ze złożeniem go, zresztą mój mąz ogarnia takie rzeczy to nie było źle. Wszystko sobie posprawdzałam, jak opowiadałam mamie i babci o tych wszystkich cudownościach (uchwyt na kubek, kieszeń termiczna,dwie torby) to babcia nie mogła w to uwierzyć, że takie fajne rzeczy sa dołączone do pakietu i jak duzo ułatwień dla mam i ich maleństw.

reklama
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry