reklama

wózek na wiosne, jaki polecacie ? :)

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
Dziewczyny jeździcie z pokrywą w gondoli?Jak ubrać pod, trzeba śpiwór, czy kombinezon wystarczy?Albo lepiej wziąć kocyk i pokrywę, czy kombinezon i śpiwór? Mały ma 2 tyg. nie chcę go przegrzać, ale wydaje mi się, że zmarznie, bo niby słońce ale zimno.

reklama
Dziewczyny jeździcie z pokrywą w gondoli?Jak ubrać pod, trzeba śpiwór, czy kombinezon wystarczy?Albo lepiej wziąć kocyk i pokrywę, czy kombinezon i śpiwór? Mały ma 2 tyg. nie chcę go przegrzać, ale wydaje mi się, że zmarznie, bo niby słońce ale zimno.
na cebulkę i sprawdzaj kark, nie rączki, jak jest ciepły i nie spocony, to ok.

Ja nie stosuje pieluch w cycki, stanik, koszulka, bluzka i kurtka teraz, zasunięta zawsze, wiem, że czasem jest ciepło i wszedzie się już rozbierają, ale babcia mi zawsze powtarzała, ze ciepło w marcu jest zludne bardzo. Zresztą nie wiem jak u Was, ale w moich rejonach marzec zimny.
Także kurtka zasunięta, buda postawiona i jazda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry