Marcowamama20
Zaciekawiona BB
Rodze na przełomie lutego/ marca.
Jaki rozmiar kombinezonu kupic?
Lepszy bedzie ocieplany zimowy czy już jakis lzejszy?
Jaki rozmiar kombinezonu kupic?
Lepszy bedzie ocieplany zimowy czy już jakis lzejszy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam zamiar zamowic ze smyka. Nie orientujesz sie jak tam jest rozmiarowka?Ja rodziłam 03.03.2020 r. i bardzo polecam kombinezon z hm, ten misiowy brązowy miałam (był też w innych kolorach lub podobny biały również z hm) plus kocyk i będzie dobrze. Ja akurat ten jedyny miałam na 56 i był idealny, mały bardzo długo w nim chodził (przy porodzie prawie 4 kilo i 57 cm). Hm ma zawyżoną rozmiarowke moim zdaniemja kupiłam jeszcze kombinezon ze smyka na 68, bo wydawało mi się, że ten z hm będzie za mały, a dziecko miało być w miarę duże
i dostałam również z kika kombinezon misia na 68 i mały tych rzeczy wcale nie wynosił, bo były za duże, a jak dorósł to było już za ciepło.
Szczerze to średnio :/ jestem ciekawa czy czasem hm nie ma zawyżonej w stosunku do smyka i np ich 62 jest jak 56 z hm :/ może jakaś mama się tu wypowie? Wstaw może zdjęcie tego nad którym sie zastanawiasz, może któraś z mam taki maMam zamiar zamowic ze smyka. Nie orientujesz sie jak tam jest rozmiarowka?![]()
Jesli cool club to wg mnie jest ciut zawyzona.Mam zamiar zamowic ze smyka. Nie orientujesz sie jak tam jest rozmiarowka?![]()